Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

RESMİ! | Lewis Hamilton resmen Ferrari'de!

Anlayana
  2. RevDeisDou

Çevrenizdeki spor salonlarının fiyatları?

Aylık 1000 TL, Yıllık 5000 TL
  3. RevDeisDou

Göğüs çalışırken Göğüsümü hissedemiorum ??

İndirirken çapraz tutmuyorsan çapraz tutmayı deneyebilirsin bende etkisi olmuştu bir nebze hareket daha kolay ve düzgün oluyor ama sanırım daha zorlaşıyor. Ayrıca çoğu antremanımda bende doğrudan göğüsümü hissetmiyorum. Bench incline chest press fly diye gidiyorum ben fly' a geldiğimde göğüs...
  4. RevDeisDou

Göğüs çalışırken Göğüsümü hissedemiorum ??

Dumbell' ı nasıl tutuyorsun?
  5. RevDeisDou

Hangi whey proteini almalıyım?

Kanka bu taksit yapıyor mu 2 taksit falan yapıyorsa alıcam direkt
  6. RevDeisDou

@cagdascelebi' nin attığı güzel duruyor aslında
  7. RevDeisDou

Ronic' i kullanmıstım ama o dönem sporun ilk ayı olması ve bilgisiz olmam yüzünden ürün iyi mi kötü çok yorum yapamam. BPN' i bende şuan almak istiyordum ama sanırım çok şeker vardı onda nedense listemde elemişim.
  8. RevDeisDou

Kardiyoloji doktoru protein tozu kullanma dedi

Tavuk göğsüyle protein tozunun aynı seyler olmadıgını bılmek lazım tabii biyoloji önemli
  9. RevDeisDou

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Sıkıntı yok hocam macfit' e gitmiyom ya
  10. RevDeisDou

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Hocam hangi gym soylede gelmeyek
  11. RevDeisDou

Kreatin önerir misiniz ?

Hardline/SSN gibi markalara bakabilirsin. Ben Ronic Ultimate kullanıyorum ama tavsiye etmiyorlar niyese.
  12. RevDeisDou

Kreatin önerir misiniz ?

Bu fiyatlara doğrudan kreatin almak yerine kreatin/bcaa içeren protein tozu almanı öneririm.
  13. RevDeisDou

Spor öncesi Yulafın faydaları

Ben yulaf tavsiye etmiyorum ya. Linç yemem umarım ama hiçbir faydasını görmedim besin değerleri de aşırı iyi değil tadı da çok kötü.
  14. RevDeisDou

Evde kendi imkanlarınla spor yapmak vs fitness

Dumble ile yapabileceğin hareket sayısı çok özellikle göğüs ve omuz hareketlerinin çoğu dumble ile yapılabiliyor.
  15. RevDeisDou

Protein tozu önerir misiniz

Ronic whey isolate kullanıyorum yeni aldım tadı falan güzel
  16. RevDeisDou

Protein tozu nedir ? ne işe yarar? kullanılmalı mı ?

Ben 56 kiloyum boyum boyum 1.67 şu Runic 2270gr' lıktan aldım. İsolate olandan. Sizce nasıl kullanayım? 40 gündür falan spora gidiyorum. İkinizden de fikir almak isterim. @TahaCel ' e de faydası dokunur arkadaşım zaten.
  17. RevDeisDou

Protein tozu nedir ? ne işe yarar? kullanılmalı mı ?

5g kreatin için fazla değil mi bence antremandan önce 2 sonra 2 şeklinde böl.
  18. RevDeisDou

5 Ay'da Vücut Yapılır mı?

Ne bekliyorsun bilmem ama şuana kadar hiç spor yapmadıysan 5 aya şuan ki haline göre devasa farklar olacak.
  19. RevDeisDou

Fiyat Performans Protein Tozu

Bu nasıl pek bilgim yok yeni konu açmak istemedim bende bakıyorum da bu aralar https://www.pttavm.com/west-whey-protein-tozu-648-gr-18-servis-sase-+-hediyeli-p-100538382
  20. RevDeisDou

F1 yarışları hakkında

Arabanın üstünde kullanıyor ya.
Geri