Kreatin önerir misiniz ?

hocam sürekli rahatsız ediyorum

3 aydır bu programı kullanıyorum fakat su aralar deadlift v.b denemeye basladım o yüzden sordum sağolun
Hocam estağfurullah fotoğrafdan pek okuncak gibi durmuyor size zahmet yazabilir misiniz ?

Monohidrat ve toz formda hepsi olur

Kreatin saç dökmez(!)
Arkadaşım kullandı hiç saç filan dökülmesi olmadı
Saçları gür halen
Arkadaşım:
Kreatin saç dökmez (!).jpg

Hocam estağfurullah fotoğrafdan pek okuncak gibi durmuyor size zahmet yazabilir misiniz ?

1-Front Pull Down
2-Reverse Close Grip Pulldown
3-Seated Machine Row
4-Behind DB Rowing
5-Hyperextension
6-Leg Extension
7-Leg Curl
8-Squat
9-Leg Press
10-Calf Raise

1.gün hocam leg day

benim sana önerim

6PAK Creatine Monohydrate yanina​

Nutrich BCAA&Glutamine Complex fiyat performansdır bunlar​

1-Front Pull Down
2-Reverse Close Grip Pulldown
3-Seated Machine Row
4-Behind DB Rowing
5-Hyperextension
6-Leg Extension
7-Leg Curl
8-Squat
9-Leg Press
10-Calf Raise

1.gün hocam leg day
Hocam sırt ve bacak günü yerine ppl deneyebilirsin bence çok etkili bir program push pull legs oluyor 1.gün itiş göğüs-omuz-arka kol 2.gün sırt-biceps- 3. gün direk bacak senin söylediğin program da iyi gibi ama ben ve bir çok kişi bu programı yapıyor ve ben iyi sonuç alıyorum tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.muscleandstrength.com/workouts/6-day-powerbuilding-split-meal-plan şu site de sana göre olan programı inceleyip yapabilirsin kolay gelsin şimdiden :)

Hocam sırt ve bacak günü yerine ppl deneyebilirsin bence çok etkili bir program push pull legs oluyor 1.gün itiş göğüs-omuz-arka kol 2.gün sırt-biceps- 3. gün direk bacak senin söylediğin program da iyi gibi ama ben ve bir çok kişi bu programı yapıyor ve ben iyi sonuç alıyorum tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.muscleandstrength.com/workouts/6-day-powerbuilding-split-meal-plan şu site de sana göre olan programı inceleyip yapabilirsin kolay gelsin şimdiden :)
tamamdır hocam çok teşekkür ederim bir bakayım programa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri