Arama sonuçları: *

1. berkec34

CREATİNE SAÇ DÖKERMİ

Birde magnezyum takviyesi alabilirsin
  2. berkec34

CREATİNE SAÇ DÖKERMİ

Net bir araştırma yoktu en son, ailede genetik dökülme var ise bunu hızlandırabilir diyorlar ama kullanıp dökülmeyende var. Saçına genel bakım yap düzenli biberiye yağı hint yağı çam terebentin yağı gibi yada hazır yağlar var onlarla haftada 1-2 besle saçlarını
  3. berkec34

Shoulder press machine boy uzamasını engellermi

Ne alakası var, sanki kaç kilo gireceksin. Zaten omuz hareketleri iyi ısınma ile yapılır ağırlıkta zaman içerisinde arttırılır
  4. berkec34

Creatine ve protein tozu tavsiyesi yapabilecek bilgili biri var mı

Bütün markaları kullandım, hardline almazdım şahsen, şuan fiyat performans olarak hiq xpro nutrend ve proteinocean(lansman ürünleri özellikle tam bir fiyat performans oluyor) Hiq ve nutrend aroma olarak en iyileri, hiq tatlı bile gelebilir su ile yapmama rağmen yoğundu lezzeti. Kreatin olarak...
  5. berkec34

Supplement önerisi yapar mısınız?

Deve kuşu yumurtası yedik geçen 3 kişi :D
  6. berkec34

Öncelikle basit öğünlerden gidelim, protein kaynağın en hızlı ulaşabileceğin yumurta ve tavuk göğüsü diyelim. Göğüsü haşlama yapacaksın. Yumurtada aynı öyle yaptığını düşünelim fat secret diye program var oradan gramına göre ortalama ne kadar protein aldığıı görürsün. Prinç pilavı olarak basmati...
  7. berkec34

Normalde kilon x 1.5-2 gr protein alman lazım. Aktif yapıyorum spor yani boşuna söylemiyorum. Parana yazık günah. Önceliğin bence spor salonu olsun. Suplemente vereceğin para ile 1-2 ay salona gidip evde düzgün beslensen inan daha iyi gelişim sağlarsın
  8. berkec34

Sen önce evde düzgün yemek sistemini oturtman lazım 120 gr proteın bir şey değil bu maks değer birde normalde kg x 1.5 olsa yeterli sen daha bunu sağlayamıyorsan zaten supplemente para gömülme boşuna ben senin için diyorum bir fark olmayacak çünkü
  9. berkec34

Evde spor yaparak kas kütlesi kazanman imkansız gibi, protein tozu gerkli protein ihtiyacını karşılamıyorsan alınır, 60 kg oldugunu varsayalım 2 gram proteın alsan 120 gram proteın gun içi rahatlıkla alırsın o yüzden proten tozuna gerek yok. Multivitamin omega 3 mantıklı. Salona gidiyor olsan...
  10. berkec34

Hardline vs HIQ protein tozu

Hardline da denedim, hiq kat kat daha iyi, piyasada weider optimum dahil hepsini denedim. Şuan fiyat performans olarak alınacak ürünler Lansmandan protein ocean hiq xpro Sıralama bu şekilde gider
  11. berkec34

hiq al o zaman onuda kullandım çok iyi, yanına birde pre workout çek o da çok iyi
  12. berkec34

https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-5 Lansman fiyatı 4 tane al 64 ölçek ediyor, daha önce alışveriş yaptıysan yorum yapınca %15 veriyor yada macfitin kodu var MAC10 onu kullanırsın %10 yapar 1300 civarına gelir 64 ölçek Lansmanda yeni tadlar çıkıyor o yüzden uygun oluyor ykalayınca...
  13. berkec34

Hiq lezzet olarakta çok iyi, bence piyasada şuan fiyat performans ürün, lansmandan proteinocean :D Sonra hiq sonrada xpro nun iyi içerik ve performans olarak bence bu şekilde iyi. Mesela lansmandan çekicem şimdi protein tozu 64 ölçek 1200 e gelecek %15 ile :D
  14. berkec34

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Günde 1-2 ölçek tozdan yanı ortalama 20-50gr arası proteını tozdan almakta herhangi bir sorun yok. Gidip her öğünde içmediğin sürece bir sorun yaşanmaz
  15. berkec34

Hiq smash max pump alınır mı?

Bu ürün alınmaz, pre workoutta kreatın olması saçma
  16. berkec34

Kapandi

O damarlı estetik vucudu koruman içinde dönem dönem tekrar alman gerekecek. Yani bir kere aldım kullandım ve 10-15 yıl o vucutla gitmeyecek. Hem sporu hem beslenmeyi devam ettirmen ve dönem içinde tekrar kullanman gerekecek
  17. berkec34

Kapandi

Öncelikle karar kendisine ait, şahsen ben kullanmam şuan temel hareketlerde benim girdiğim ağırlığı salondaki balonlar giremiyor ama tabi onların kaslar daha şekil duruyor :D Bu tarz kullanım için forumda bilgi araman yanlış yapan çok azdır. Bunu gittiğin salonda vardır illaki ilaç kullanmış...
  18. berkec34

spora gidiyorum (gym) bu yogurt diyetimi bozarmı yağ ve kilo yakma

Yiyeceğin 2 kaşık yoğurt peynir süt ürünü senin derini kalınlaştırıp bir diyet bozmaz. Amaç probiyotik almak ise bununla ilgili eczaneden ürün alabilirsin.
  19. berkec34

Protein Tozu Önerisi

https://protein7.com/xpro-concentrate-whey-protein-tozu-2280gr yada proteinoceandan lansman kovalayacaksın daha uyguna bulamazsın. F/p olarak bu ikisi bence en iyilerden. ben xpro daha çok beğeniyorum ama
  20. berkec34

MacFit güncel abonelik fiyatları

İstanbul ortalama bu fiyatlarda :D
Top Bottom