bu pharmatonun sabah enerjik kalkmak için hapları vardı onu kullanıyordum bir süre sonra yan etki yapmaya başladı derhal bıraktım vitamin fazlalığı böbreklere çok büyük zarar verir bir kan testi verseniz daha iyi olabilir
bizim arkadaş bir kere denedi bağımlı oldu sürekli bize sorar beraber alalım beraber kullanırız diye ben sürekli reddederim (hayatımda hiç bir şekilde tadına bile bakmadım) bunlarda en iyisi hiç başlamamak eninde sonunda bağımlı olursun
yok hocam uyurken bayılması da var 31 makinesi 10 gibi yatakta çekerken bayılmış babası yakalayıp uyandırdıktan sonra dövmüştü şimdi düşündüm de eleman ne çok bayılmış öyle okul tuvaletinde bayılmıştı bir kere de
bayılıp ölmeyide ilk defa duyuyorum lisede bizim arkadaş günde 5-6 kere yaptıktan sonra halının üstüne bayılmıştı günde en fazla 2 sonrasında aşırı yorgunluk yapıyor
6 derece ve üzeri miyop, 4 derece ve üzeri hipermetrop veya astigmat durumu mevcut ise askerlikten muaf tutulursunuz. Her iki gözde miyop, uzağı görememe ve astigmatizma toplamı 14 derece ve üzerinde ise askerlikten muaf olabilirsiniz
Fibulamda küçük bir kırık oldu haftaya salı günü alçıdan cikacak 25 gün oluyor basketbol oynamaya ne zaman baslayabilirim tecrübeli olanlar veya daha önce bu durumla karşılaşan kar yardımcı olursa çok sevinirim
hocam vallaha orasını en iyi siz bilirsiniz ama ben bulka zorlamak yerine şişkoyken definasyon yapmaya karar verdim. Kilolu olmanın(yağ ağırlıklı) yararından çok zararı var sonuçta. Eğer kilolu olmakla igili bir sıkıntınız olursa yazabilirsiniz
hocam ben karbonhidrat yemeyi azalttığımdan beri çok rahat kilo veriyorum haftada 3-4 gün zaten gyme gidiyorum siz de bir deneyin benim üst gövde ve göbek kısmı yağların çoğu eridi.