Arama sonuçları: *

1. Ahmet Berat Ak

Pharmaton Vitality Kullanıyorum, Zararları Var Mı?

bu pharmatonun sabah enerjik kalkmak için hapları vardı onu kullanıyordum bir süre sonra yan etki yapmaya başladı derhal bıraktım vitamin fazlalığı böbreklere çok büyük zarar verir bir kan testi verseniz daha iyi olabilir
  2. Ahmet Berat Ak

depresyon testi yapalım hadi

5 puan çıktı Allahıma bin şükür hiç bir sıkıntımız yok
  3. Ahmet Berat Ak

Puff bağımlılık yapar mı

benim de arakadaşım var haftada 3-4 defa içiyor şimdi bu bağımlı mı? değil mi?
  4. Ahmet Berat Ak

Puff bağımlılık yapar mı

bizim arkadaş bir kere denedi bağımlı oldu sürekli bize sorar beraber alalım beraber kullanırız diye ben sürekli reddederim (hayatımda hiç bir şekilde tadına bile bakmadım) bunlarda en iyisi hiç başlamamak eninde sonunda bağımlı olursun
  5. Ahmet Berat Ak

Mast. yaparken bayılma ve ölme korkusu

yok hocam uyurken bayılması da var 31 makinesi 10 gibi yatakta çekerken bayılmış babası yakalayıp uyandırdıktan sonra dövmüştü şimdi düşündüm de eleman ne çok bayılmış öyle okul tuvaletinde bayılmıştı bir kere de
  6. Ahmet Berat Ak

ne olacak hocam gitmiş gusül almış
  7. Ahmet Berat Ak

bayılıp ölmeyide ilk defa duyuyorum lisede bizim arkadaş günde 5-6 kere yaptıktan sonra halının üstüne bayılmıştı günde en fazla 2 sonrasında aşırı yorgunluk yapıyor
  8. Ahmet Berat Ak

Bileğim çatladı ailem hastahaneye götürmüyor.

Bileğim kirildiginda mal gibi anlamamıştım 15-20 dk burkulmuştur diye yürümüştüm çatlak kırık oynatmadigin sürece zarar vermez
  9. Ahmet Berat Ak

Askere gidebiliyor muyum?

Tamamen doktora bağlı doktor geç derse geçersin kal derse kalırsın ülkede her şeye kanuna nizama uygun yapılmıyor sonuçfa
  10. Ahmet Berat Ak

Askere gidebiliyor muyum?

6 derece ve üzeri miyop, 4 derece ve üzeri hipermetrop veya astigmat durumu mevcut ise askerlikten muaf tutulursunuz. Her iki gözde miyop, uzağı görememe ve astigmatizma toplamı 14 derece ve üzerinde ise askerlikten muaf olabilirsiniz
  11. Ahmet Berat Ak

kilo almak istiyorum ne yapmamı öneririsiniz

Böyle alacaksan sık uzerine ketçap mayonez 1677935722 Hocam dengeli beslen ama makarnaya ketçap sık mayonez sık tatlı ye
  12. Ahmet Berat Ak

kilo almak istiyorum ne yapmamı öneririsiniz

Sen yağlanmaya çalışıyorsun böyle kilo alirsin gittiğin spor bir işe yaramaz
  13. Ahmet Berat Ak

Fibula kirigindan ne kadar sonra spora baslanabilir

Fibulamda küçük bir kırık oldu haftaya salı günü alçıdan cikacak 25 gün oluyor basketbol oynamaya ne zaman baslayabilirim tecrübeli olanlar veya daha önce bu durumla karşılaşan kar yardımcı olursa çok sevinirim
  14. Ahmet Berat Ak

TR şartlarında nasıl kilo alınır

şekerli besin tüket kesin yağlanma yapar ama günde 1 paket cips ye bir de kola iç 330ml uçarsın sakın kahve içme kahve açlık bastırır
  15. Ahmet Berat Ak

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

kabul ettim hocamü
  16. Ahmet Berat Ak

AhmetBerat1907#1246 hocam
  17. Ahmet Berat Ak

hocam dikkat edin bunlar normal sayılar değil azaltmaya çalışın .
  18. Ahmet Berat Ak

hocam vallaha orasını en iyi siz bilirsiniz ama ben bulka zorlamak yerine şişkoyken definasyon yapmaya karar verdim. Kilolu olmanın(yağ ağırlıklı) yararından çok zararı var sonuçta. Eğer kilolu olmakla igili bir sıkıntınız olursa yazabilirsiniz
  19. Ahmet Berat Ak

hocam ben karbonhidrat yemeyi azalttığımdan beri çok rahat kilo veriyorum haftada 3-4 gün zaten gyme gidiyorum siz de bir deneyin benim üst gövde ve göbek kısmı yağların çoğu eridi.
Top Bottom