Neler Yeni

Mast. yaparken bayılma ve ölme korkusu

Rulep

80+ Gold

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Kafamda yarı çıplak bayılmış ve baskın yemiş diye kurgulamıştım neyse
yok hocam uyurken bayılması da var 31 makinesi 10 gibi yatakta çekerken bayılmış babası yakalayıp uyandırdıktan sonra dövmüştü şimdi düşündüm de eleman ne çok bayılmış öyle okul tuvaletinde bayılmıştı bir kere de

Golf 4 R32

80+ Silver
Sebebi yok işte hocam bu aralar galiba psikolojik sıkıntılarım var gece bile uyuduğum an ölceğimi zannediyorum uyuyamıyorum okula dahi zor gidiyorum hep bir sey olcak gibi hissediyorum ve acayip başım dönüyor midem ağrıyor 7/24
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 den fazla yqpmıyorum zaten
Ölme korkusu bende de vardı zamanla geçti

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem
Düzeltmene gerek yok. Zaten mastürbasyon yapmamalısın, fıtrata aykırı. Bilimsel olarakta bir çok zararı olduğu kanıtlandı en basiti unutkanlık.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Aceleye mi getiriyorsun, yoksa climaxde mi gözün karariyor?
Her iki durumda da urologla goruşmelisin
Çavuşu fazla hirpalama
Ailene anlatabiyorsan soyle
Hiç bayılmadım sadece öyle olcakmiş gibi hissediyorum yani psikolojik

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem
Duygusalmı yoksa kalp çarpıntısımı oluyor ?

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Düzeltmene gerek yok. Zaten mastürbasyon yapmamalısın, fıtrata aykırı. Bilimsel olarakta bir çok zararı olduğu kanıtlandı en basiti unutkanlık.
Bu seferde rüyalanıcam gece onunla uğrasmak istemiyorum ayrica 2 3 haftada 1 yapıyorum yaparsamda

Duygusalmı yoksa kalp çarpıntısımı oluyor ?
İKiside ama kalp için doktora gitmistim sağlıklısın sporcu klabin var demişi

Aykut D.

80+ Gold
Bu seferde rüyalanıcam gece onunla uğrasmak istemiyorum ayrica 2 3 haftada 1 yapıyorum yaparsamda

İKiside ama kalp için doktora gitmistim sağlıklısın sporcu klabin var demişi
Bünyeyi sıkıştırmamakta fayda var 2 haftada yada haftada bir ideal ara çok zaman koyarsanda ereksiyon sorunu yaşarsın . Arkadaşın dediği gibi fazlasıda unutkanlık dikkat dağınıklığı yapar. Yediklerinizede dikkat edin.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Bünyeyi sıkıştırmamakta fayda var 2 haftada yada haftada bir ideal ara çok zaman koyarsanda ereksiyon sorunu yaşarsın . Arkadaşın dediği gibi fazlasıda unutkanlık dikkat dağınıklığı yapar. Yediklerinizede dikkat edin.
Ereksiyon sorunu ney bazı yerler hiç yapmayın rüyalanırsınız o size yeter diyo bazıları çok yapmazsanız sıkıntı çok yqparsanız sıkıntı diyor ben zaten yaparsam (bu korku olmadan önce) haftada 1 yapıyodum

Aykut D.

80+ Gold
Ereksiyon sorunu ney bazı yerler hiç yapmayın rüyalanırsınız o size yeter diyo bazıları çok yapmazsanız sıkıntı çok yqparsanız sıkıntı diyor ben zaten yaparsam (bu korku olmadan önce) haftada 1 yapıyodum
Hocam ereksyon sorunu çavuş olur olmadık yerde dik saygı duruşuna geçebilir. Yapma zaamanlarını orta kararda tutmayı çalışın.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Mehmet
Yaparken ciğerini yırtanı gördüm bayılanı görmedim rahat ol

Kara*

80+ Silver
Profesyonel otuzbirci makamını sana vermek lazım, bu ne hırs yiğidim? sınıfında olan kızlara acıdım bir kere vereni tek yakalasan param parça edersin.

Top Bottom