Rulep
80+ Gold
Kafamda yarı çıplak bayılmış ve baskın yemiş diye kurgulamıştım neysene olacak hocam gitmiş gusül almış
Kafamda yarı çıplak bayılmış ve baskın yemiş diye kurgulamıştım neysene olacak hocam gitmiş gusül almış
yok hocam uyurken bayılması da var 31 makinesi 10 gibi yatakta çekerken bayılmış babası yakalayıp uyandırdıktan sonra dövmüştü şimdi düşündüm de eleman ne çok bayılmış öyle okul tuvaletinde bayılmıştı bir kere deKafamda yarı çıplak bayılmış ve baskın yemiş diye kurgulamıştım neyse
Aceleye mi getiriyorsun, yoksa climaxde mi gözün karariyor?Ben de öyoe düşünüyorum ama bu seferde okulda sapıkça şeyler düsünüyorum
Ölme korkusu bende de vardı zamanla geçtiSebebi yok işte hocam bu aralar galiba psikolojik sıkıntılarım var gece bile uyuduğum an ölceğimi zannediyorum uyuyamıyorum okula dahi zor gidiyorum hep bir sey olcak gibi hissediyorum ve acayip başım dönüyor midem ağrıyor 7/24
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 den fazla yqpmıyorum zaten
Düzeltmene gerek yok. Zaten mastürbasyon yapmamalısın, fıtrata aykırı. Bilimsel olarakta bir çok zararı olduğu kanıtlandı en basiti unutkanlık.Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem
Hiç bayılmadım sadece öyle olcakmiş gibi hissediyorum yani psikolojikAceleye mi getiriyorsun, yoksa climaxde mi gözün karariyor?
Her iki durumda da urologla goruşmelisin
Çavuşu fazla hirpalama
Ailene anlatabiyorsan soyle
Duygusalmı yoksa kalp çarpıntısımı oluyor ?Arkadaşlar mast yaparken bayılıcam ya da ölücem zannedip 3 haftadır dokunmuyorum eskiden duşa girdiğimde çok kötü oluyodum galiba travma oluştu nasıl düzelicem
Bu seferde rüyalanıcam gece onunla uğrasmak istemiyorum ayrica 2 3 haftada 1 yapıyorum yaparsamdaDüzeltmene gerek yok. Zaten mastürbasyon yapmamalısın, fıtrata aykırı. Bilimsel olarakta bir çok zararı olduğu kanıtlandı en basiti unutkanlık.
İKiside ama kalp için doktora gitmistim sağlıklısın sporcu klabin var demişiDuygusalmı yoksa kalp çarpıntısımı oluyor ?
Bünyeyi sıkıştırmamakta fayda var 2 haftada yada haftada bir ideal ara çok zaman koyarsanda ereksiyon sorunu yaşarsın . Arkadaşın dediği gibi fazlasıda unutkanlık dikkat dağınıklığı yapar. Yediklerinizede dikkat edin.Bu seferde rüyalanıcam gece onunla uğrasmak istemiyorum ayrica 2 3 haftada 1 yapıyorum yaparsamda
Mesaj otomatik birleştirildi:
İKiside ama kalp için doktora gitmistim sağlıklısın sporcu klabin var demişi
Ereksiyon sorunu ney bazı yerler hiç yapmayın rüyalanırsınız o size yeter diyo bazıları çok yapmazsanız sıkıntı çok yqparsanız sıkıntı diyor ben zaten yaparsam (bu korku olmadan önce) haftada 1 yapıyodumBünyeyi sıkıştırmamakta fayda var 2 haftada yada haftada bir ideal ara çok zaman koyarsanda ereksiyon sorunu yaşarsın . Arkadaşın dediği gibi fazlasıda unutkanlık dikkat dağınıklığı yapar. Yediklerinizede dikkat edin.
Hocam ereksyon sorunu çavuş olur olmadık yerde dik saygı duruşuna geçebilir. Yapma zaamanlarını orta kararda tutmayı çalışın.Ereksiyon sorunu ney bazı yerler hiç yapmayın rüyalanırsınız o size yeter diyo bazıları çok yapmazsanız sıkıntı çok yqparsanız sıkıntı diyor ben zaten yaparsam (bu korku olmadan önce) haftada 1 yapıyodum