Hahacıoğulları
80+ Bronze
kilo almaktan kolay ne var ki abi yiyip yiyip yatıcaksın
şekerli besin tüket kesin yağlanma yapar ama günde 1 paket cips ye bir de kola iç 330ml uçarsın sakın kahve içme kahve açlık bastırırAgalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
Tam tersi ben de kilo vermeye calisiom yaş 17 kilo 110Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
öncelikle teşekkürler kan değerlerimde b 12 eksikti iğne verdiler o da boşaseni yanlış yönlendirmiş olmasınlar bazıları diyetisyene yönlendiriyor kan değerlerine baktır dahiliye servisine görün bı sıkıntı var belki yaştan olabilir diyeceğimde 5 senedir aynı kiloda olması başka birşeyin olduğunu gösteriyor benim şahsi fikrim bu konular şakaya gelmez forumdan alınacak tavsiye ilede bu sağlık sorunu çözüleceğini düşünmuyorum burdakiler ne doktor ne uzman bu konuda o yüzden birşeyleri düzeleteceğim diye daha kötü sorunlara yol açma uyarsın uymazsın sana kalmış ben belirtmek istedim. geçmiş olsun
Aga beedoktor uzman ne varsa hepsine gittim hepsinin yaptıgı günlük yeme listesi benim aradıgım ilaç gibi birsey veya bi öneri. sağolsun konuya cevap veren arkadasların önerileri güzel fakat uyguladıgım zaman bekledigim değişimi göremiyorum 5 senedir 43 kilodayım şaka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kilon gayet iyi fakat benim gibi birçok zargana var ve hepsi çözüm arıyo. 43 kilo olunca kimse seni dikkate almıyor kız arkadas edinemiyorsun. en son kız bana zayıfsın kilo al yazmayan kalmaz gibi bi bahane ile doge lemişti beni
Cicibebe falan sakın yeme, fiziğin mahvolurAgalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
.dd işte kanka normal değil bu kadar zayıf olmam tekrar bi doktora görüneyim diyorum o doktor oraya bu doktor buraya hepsi biyere yönlendiriyo bi muayene olmak bile 2 3 ayı buluyoKadınmısın erkek mi erkeksen ciddi sorun he bizlik durum yok doktorluk test falan şart
bence sen hiç kimse ile iletişim kurma direk doktora git.dd işte kanka normal değil bu kadar zayıf olmam tekrar bi doktora görüneyim diyorum o doktor oraya bu doktor buraya hepsi biyere yönlendiriyo bi muayene olmak bile 2 3 ayı buluyo