Neler Yeni

TR şartlarında nasıl kilo alınır

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
şekerli besin tüket kesin yağlanma yapar ama günde 1 paket cips ye bir de kola iç 330ml uçarsın sakın kahve içme kahve açlık bastırır

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
Tam tersi ben de kilo vermeye calisiom yaş 17 kilo 110
Sen hayata 1-0 önde gelmişsin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
seni yanlış yönlendirmiş olmasınlar bazıları diyetisyene yönlendiriyor kan değerlerine baktır dahiliye servisine görün bı sıkıntı var belki yaştan olabilir diyeceğimde 5 senedir aynı kiloda olması başka birşeyin olduğunu gösteriyor benim şahsi fikrim bu konular şakaya gelmez forumdan alınacak tavsiye ilede bu sağlık sorunu çözüleceğini düşünmuyorum burdakiler ne doktor ne uzman bu konuda o yüzden birşeyleri düzeleteceğim diye daha kötü sorunlara yol açma uyarsın uymazsın sana kalmış ben belirtmek istedim. geçmiş olsun
öncelikle teşekkürler kan değerlerimde b 12 eksikti iğne verdiler o da boşa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese çok teşekkürler önerilerinizi deneyecegim gelişme olursa Ekleme yapacagım . Seviliyonusuz <333

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
doktor uzman ne varsa hepsine gittim hepsinin yaptıgı günlük yeme listesi benim aradıgım ilaç gibi birsey veya bi öneri. sağolsun konuya cevap veren arkadasların önerileri güzel fakat uyguladıgım zaman bekledigim değişimi göremiyorum 5 senedir 43 kilodayım şaka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kilon gayet iyi fakat benim gibi birçok zargana var ve hepsi çözüm arıyo. 43 kilo olunca kimse seni dikkate almıyor kız arkadas edinemiyorsun. en son kız bana zayıfsın kilo al yazmayan kalmaz gibi bi bahane ile doge lemişti beni
Aga bee

The Batman

80+ Silver
Kadınmısın erkek mi erkeksen ciddi sorun he bizlik durum yok doktorluk test falan şart

Xeball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Türk
Cicibebe falan sakın yeme, fiziğin mahvolur

TahinPekmez

80+ Silver
metebolizma kardeşim hızlı çalışıyordur. Lenf bezleri de kaynaklı olabilir. İyi bir diyetisyene gitmen şart. Ailen hep zayıf mı genetik olabilir. kimi de kilo almaya elverişlidir. kimi de alır, sabit bir kilo da kalır. günde 1 öğün yemek başta normal değil zaten. yaşın 17 kilo almaman normal. bende evlendikten sonra hızla kilo almıştım. önemli olan sağlıklı olman.

Xeball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Türk
Ben de baya zayıfım Big Joy Big Mass GH+Factors çilekli kullanıyorum hem tadı çok iyi hem de iyi kilo aldırıyor ve şeker oranı %15, bir haftada iyi bir beslenmeyle 3kg aldım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Kadınmısın erkek mi erkeksen ciddi sorun he bizlik durum yok doktorluk test falan şart
.dd işte kanka normal değil bu kadar zayıf olmam tekrar bi doktora görüneyim diyorum o doktor oraya bu doktor buraya hepsi biyere yönlendiriyo bi muayene olmak bile 2 3 ayı buluyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Doktora gittim sadece herzamanki gibi b12 eksik doktorun bana dediği şu gündüz yemeğini yiyeceksin gece yersen alamazsın. bole sacma bir şey gormedim ben 1 ogun yiyip 60 kilo olan arkadaslarım var. neyse bana verdigi liste ,nasıl desem bunlar olsa kilo alırım zaten o kadar rahat söylüyorlar ki sadece benim masrafım günlük 150 200 lirayı geçiyo hergun et ye ben yemesini bilmiyormuyum diyorum alternatif birşeyler yokmu diyorum,yok bu listeden yiyeceksin neyse sonuc olarak TR sartlarında ben kaybettim zargana olmak kaderim'miş . İyi Forumlar

Son düzenleme:
Top Bottom