Neler Yeni

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Ben corona zamanı 30 kg aldım.
hocam ben 7-8 ken astımdan sonra kortizon kullanmaya başladım ondan sonra hiç veremedim zaten şu na yine ortalama kilodan 4-5 fazlam var ama popmda en az fazladan 15cm var

3.George

80+ Bronze
hocam ben 7-8 ken astımdan sonra kortizon kullanmaya başladım ondan sonra hiç veremedim zaten şu na yine ortalama kilodan 4-5 fazlam var ama popmda en az fazladan 15cm var
Benimde yağların çoğu popoda. Bir kıyafet alıyorsun, belden tam, popodan geçmiyor. O üzüyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de kilolu değilim fakat öyle hissetmeme neden oluyor.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Benimde yağların çoğu popoda. Bir kıyafet alıyorsun, belden tam, popodan geçmiyor. O üzüyor beni.
hocam ben karbonhidrat yemeyi azalttığımdan beri çok rahat kilo veriyorum haftada 3-4 gün zaten gyme gidiyorum siz de bir deneyin benim üst gövde ve göbek kısmı yağların çoğu eridi.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,306
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ben spermken de zayıftım muhtemelen. Ondan ben kazanmış olabilirim. Belki de 50 kiloyum hatırlamıyorum galiba 50'ydi evet yanlış yazdım
40 la 50 arasında çok fark var. Aklım çıktı olum ne yapıyosun :oops:.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Pandemide Crash Royale'deki dev gobline dönmüştüm. Ortalama 1.70-1.73 75kg falandım. Sonra hiçbir şey yapmadan kilom, uzamama rağmen 1.82 63kg civarlarında. Yani gösterdiğim aktivitelerde bi eksikliği olmadı bana. Hatta şu an zayıfladım diye spora başlamayı düşünüyorum, sen de başla hem zayıflarsın hem de az çok vücut yaparsın.

Bir de 8 9 yaşındayken eğer çok kilolu olursam göbeğim çok ağır olup acır falan sanıyordum. Zort.

3.George

80+ Bronze
hocam ben karbonhidrat yemeyi azalttığımdan beri çok rahat kilo veriyorum haftada 3-4 gün zaten gyme gidiyorum siz de bir deneyin benim üst gövde ve göbek kısmı yağların çoğu eridi.
Ben kilolu olup sonra kas yapmayı düşünüyorum. O arada kilolu olma duygusunu da öğrenmiş olurum. Hayata bir kez geliyoruz sonuçta.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Ben kilolu olup sonra kas yapmayı düşünüyorum. O arada kilolu olma duygusunu da öğrenmiş olurum. Hayata bir kez geliyoruz sonuçta
hocam vallaha orasını en iyi siz bilirsiniz ama ben bulka zorlamak yerine şişkoyken definasyon yapmaya karar verdim. Kilolu olmanın(yağ ağırlıklı) yararından çok zararı var sonuçta. Eğer kilolu olmakla igili bir sıkıntınız olursa yazabilirsiniz

3.George

80+ Bronze
hocam vallaha orasını en iyi siz bilirsiniz ama ben bulka zorlamak yerine şişkoyken definasyon yapmaya karar verdim. Kilolu olmanın(yağ ağırlıklı) yararından çok zararı var sonuçta. Eğer kilolu olmakla igili bir sıkıntınız olursa yazabilirsiniz
Şu sıralar hızla kilo almaya başladım. Bir buçuk aya 82 kg olup, kilolu dolaştıktan sonra kas yapıcam hadi hayırlısı. Korkuyorum ya veremezsem diye. Geçen ay rekor kırıp 10 kg aldım.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Şu sıralar hızla kilo almaya başladım. Bir buçuk aya 82 kg olup, kilolu dolaştıktan sonra kas yapıcam hadi hayırlısı. Korkuyorum ya veremezsem diye. Geçen ay rekor kırıp 10 kg aldım.
hocam dikkat edin bunlar normal sayılar değil azaltmaya çalışın .

3.George

80+ Bronze

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Sizin de dc varsa ekliyebilirim ara ara konuşuruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

82 kg'den sonra obez sınırı yakınlaşıyor. Ben kilolu olup nasıl duygu öğrendikten sonra kas yaparım herhalde.
AhmetBerat1907#1246 hocam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Adam 50kilo diye kilosuyla veya vücuduyla övünmemiş zaten bom boş video atıyorsun.
Mizah olsun diye attım. Adamda gülücük attı. boş laf etme burada istersen. kötü niyetle atmadığımı o da biliyor.

Top Bottom