Arama sonuçları: *

1. C

Göz Numaram Artmadığı Halde Arttı! İlginç bir durum...

Aynısını yaşadım farklı bir doktor göz numaram arttığını söyledi gidip gözlük aldım fakat yeni aldığım gözlük de rahatsız etmeye başladı mecbur farklı bir doktor görüşü aldım ve senin gibi sabah öğle akşam olmak üzere üçer farklı damla verdi 1 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım numara cidden...
  2. C

Arkadaşlar kedi çişini tutabilir mi ACİL YARDIM

kaybolunca da birlikte arasınız artık :D
  3. C

Arkadaşlar kedi çişini tutabilir mi ACİL YARDIM

Kedilerin arabada hızdan dolayı midesi bulanıyor o yüzden ağlıyodur etrafta kum yoksa da çişi vs varsa tutar sorun olmaz ama %90 araba yolculuğundandır
  4. C

🌞Kavurucu sıcaklıklar gidiyor! Sağanak yağış geliyor...

DSGŞKMGDAKMŞADGLŞÖADGLÖAGDÖLŞİADGLÖ,İADG
  5. C

sıfır pc :D 1691329912 Eyyamı bahur ben kule tipi alınca gidicekmiş diyolar 1691329944 dark freezer x96 falan işimi görür veya senin dediğin
  6. C

5600 sons of the forest 97 derece var mı dahası ?
  7. C

yanlışıkla yanlış yere parfüm sıktım

Üzülme sadece yarısını alırlar
  8. C

Diş iltihabim hicbir sekilde gecmiyor

İntihar etmeyi düşündüğüm tek an kanallı dişimde olan iltihap yüzündendi , kanal yapılabilmesi için iltihapın geçmesi gerektiğini söylediler hem devlet hem özelde o sırada da ağrıyı mecbur çektim , kullanmış olduğun tüm ilaçları ve tedavileri denedim ilaçlar başta etki etse de gün geçtikçe etki...
  9. C

Kim görse "Caner rengin açılmış" diyor

comnetten tamamen arınmışsın bilimsel nedeni bu
  10. C

Kürek Kemiği Kas Yırtılması Nasıl Geçer?

tam tersi geçicekse egzersizsiz geçer dinlenmesi lazım çok yorma duruma göre bakarsın ağrı geçmezse ilaç krem vb tedavisiyle de çözülebilir ilerlemişse cerrahi müdahale gerekebilir ama geçer muhtemelen kolunu arkaya attığın için çok bişey olmuş olduğunu sanmıyorum
  11. C

kas yırtılması çok ufak değilse kendiliğinden geçme ihtimali var fakat kendiliğinden iyileşemeyecek durumdaysa da ilerleyerek cerrahi müdahale gerektirebilir 1 2 hafta daha takıl duruma göre zaten gelişmeyi fark edersin ona göre tekrar doktora gidersin
  12. C

doktor kasta yırtılma olduğunu söyleyip tedavisini nasıl olduğunu söylemedi mi
  13. C

Zoretanin kullanan var mı?

doktor kontrolünde kullanacağın için yan etki olsa bile sorun olmaz ona göre bi tedavi izler çok dert etme
  14. C

Zoretanin kullanan var mı?

cilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte
  15. C

7 aylık kızgınlıkta olan erkek kedim ve 2 aylık erkek kedim

bi sor ama sanmıyorum çünkü sağlıkta taksit olayını engellemişlerdi bu yüzden böyle bi yönetmeliğe gidildi bana öyle demişti veteriner 1668629710 veterinerler özel oldukları için taksit yapamıyolar
  16. C

karma aşıya falan da zam gelmiş bana aşı başına 200lira fiyat çektiler dedim hoop daha geçenkini 80e yaptık zar zor anlaştım 1668629359 karma ve kuduzu dediğim gibi tarım ve orman müdürlüğünde yaptır maliyetini baya azaltırsın
  17. C

kuduz aşısı ve bir aşı daha vardı ( karma olabilir ) ilçe tarım ve orman müdürlüğünde ucuza yaptırabilirsin çok cüzi bi miktar 10 lira falan kısırlaştırma için yapıcak bişey yok mecbur vericeksin 1668628627 kedi çok büyümeden de kısırlaştırmasını yapma parça kalma olasılığı çok yüksek oluyor ve...
  18. C

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

valla çok sevindim başlığı görünce çok geçmiş olsun
  19. C

yulaf ile ne karıştırabilirim?

sadece yemek istersen badem fındık kuru üzümle tadı güzel oluyo deneyebilirsin ( bademle fındığı ezersen daha iyi olur )
Top Bottom