Neler Yeni

Göz Numaram Artmadığı Halde Arttı! İlginç bir durum...

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Gençler bu bir deneyim paylaşma konusudur ama sağlıkla alakalı olduğu için Konu Dışından ziyade buraya açtım.

2 Hafta önce Göz doktoruna gittim, İlk basta göz numaram 0.75 artmış gözüküyordu ama Doktor "*Göz Spazmı olmuş olabilirsin." dedi.

Sonra bir damla damlattı yarım saat sonra gözlerim rahatlattı tekrar ölçüm yaptığımızda 0 artış vardı.
Doktor sadece UV Filtreli Cam verdi ve istersen değiştir istersen kalsın dedi. (4.75 Sol 4.50 sağ 2 Astigmat) Eyestil verdi (Göz rahatlatıcı damla, Günde 2-3 kere.)

20 20 20 kuralından bahsetti. (20 dk'da bir, 20 cm Uzağa 20 saniye bakma.) (Gözlerinizi rahatlatıyor gercekten.)

*Göz Spazmı = https://www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/goz-segirmesi/#undefined

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Aynısını yaşadım farklı bir doktor göz numaram arttığını söyledi gidip gözlük aldım fakat yeni aldığım gözlük de rahatsız etmeye başladı mecbur farklı bir doktor görüşü aldım ve senin gibi sabah öğle akşam olmak üzere üçer farklı damla verdi 1 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım numara cidden artmış mı veya hiçbir değişiklik yok mu

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını yaşadım farklı bir doktor göz numaram arttığını söyledi gidip gözlük aldım fakat yeni aldığım gözlük de rahatsız etmeye başladı mecbur farklı bir doktor görüşü aldım ve senin gibi sabah öğle akşam olmak üzere üçer farklı damla verdi 1 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım numara cidden artmış mı veya hiçbir değişiklik yok mu
Bende en fazla cam ters takılmıstı. Onun dısında sorun yasamadım.

Top Bottom