kilon boyuna göre fazla en azından bu durum için. Baya yağlı bir vücut göğüsler falan full yağdan dolayı şekillenmiş lakin genel olarak bakılırsa çok kötü değil düzenli bir beslenme ve sporla halledilir
Tendomdan olabilir, zorladığın için olabilir, darbe almışsındır ondan olabilir. Bende okulda çok bilek güreşi yapıyordum çok zorladığım için anlattığın tarz bir ağrıyla karşılaşıyordum 1hafta civarı dinlenince sorun ortadan yok oldu ek olarak formun da yanlış olabilir.
Bu tür sorunların cevaplarını internette aramak hiç mantıklı ve güvenilir değil. Kendi kendinize teşhis koyup psikolojinizi bozmayın. Şuanlık bir şey yok gibi fakat devamlılık olursa bir hekime görünmekte fayda var.
sanırsam ergenliğe tam girememişsin tam bir şey söylemek doğru olmaz fakat cidden tam girmediysen uzarsın ergenlikte insan kısa bir sürede baya fazla boy atıyor sporla destekleyerek daha fazla boy artışı elde edebilirsin
Mehraba 14 yaşımdayım 1yıldır yapıyorum 1 yıl once kilom 40'dı şimdi ise 58 sıska bir çocuktum şimdi ise tam tersi kol kasım kendimi daha zinde hissediyorum şahsen bir zararını görmedim. Babamla GYM e gider 1 saat yapar gelirdik ilk 1 ay acı cekiyorsun sonradan geçiyor şahsen ben bunları yaşadım...