Arama sonuçları: *

1. Diyonel

60% engelli raporu ile araç alınabilir mi

%60 engelli araç alımı için kişilerin raporunda "Sürücü Belgesi Alabilir" ibaresi bulunması şarttır.
  2. Diyonel

"Beyinde Hasar Düşünememe Karar verememe"

link at link
  3. Diyonel

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

kilon boyuna göre fazla en azından bu durum için. Baya yağlı bir vücut göğüsler falan full yağdan dolayı şekillenmiş lakin genel olarak bakılırsa çok kötü değil düzenli bir beslenme ve sporla halledilir
  4. Diyonel

Obez sayılıyor muyum?

tip 1 obezite oluyor
  5. Diyonel

Kaşımın yarısı ağda ile gitti yardım

kalemle hallet kaşın çıkar stres yapma
  6. Diyonel

Bilek güreşinden sonra kolda ağrı

Tendomdan olabilir, zorladığın için olabilir, darbe almışsındır ondan olabilir. Bende okulda çok bilek güreşi yapıyordum çok zorladığım için anlattığın tarz bir ağrıyla karşılaşıyordum 1hafta civarı dinlenince sorun ortadan yok oldu ek olarak formun da yanlış olabilir.
  7. Diyonel

Boyun Damarının Hızlı Atması

Bu tür sorunların cevaplarını internette aramak hiç mantıklı ve güvenilir değil. Kendi kendinize teşhis koyup psikolojinizi bozmayın. Şuanlık bir şey yok gibi fakat devamlılık olursa bir hekime görünmekte fayda var.
  8. Diyonel

Öksürük nasıl geçer ?

Bal veya pekmez iç işe yarıyor bazen. Onun dışında yapabileceğin çokta bir şey mevcut değil.
  9. Diyonel

Kreatinsiz preworkout

tuttuğu sudan kilo alıcağınımı zannediyorsun
  10. Diyonel

Sizce Boylarımız nasıl?

gayet iyi
  11. Diyonel

9 Kiloyu Ne Kadar Sürede Verebilirim?

benim bildiğim mixlendiğinde aldırıyor tek başına yulaf verdiriyor
  12. Diyonel

göbeği ve yağları nasıl eritebilirim?

hocam kafein kahve içmek falan yağ yakımını hızlandırıyor kardiyo konusunu düzgün yaparsan tam tersine kas kazanmaya ve kütlesini arttırmanı sağlıyor
  13. Diyonel

göbeği ve yağları nasıl eritebilirim?

kardiyo, bol su , şeker tüketimini azaltmak
  14. Diyonel

.

sanırsam ergenliğe tam girememişsin tam bir şey söylemek doğru olmaz fakat cidden tam girmediysen uzarsın ergenlikte insan kısa bir sürede baya fazla boy atıyor sporla destekleyerek daha fazla boy artışı elde edebilirsin
  15. Diyonel

Utangaç birisi fitness/spora nasıl başlar yardım

just do it
  16. Diyonel

Beck Depresyon Ölçeği

10 puan
  17. Diyonel

CORONA TESTİM POZİTİF ÇIKTI

aşı durumun nedir
  18. Diyonel

13-14 yaşında fitness yapmak zararlı olur mu?

Mehraba 14 yaşımdayım 1yıldır yapıyorum 1 yıl once kilom 40'dı şimdi ise 58 sıska bir çocuktum şimdi ise tam tersi kol kasım kendimi daha zinde hissediyorum şahsen bir zararını görmedim. Babamla GYM e gider 1 saat yapar gelirdik ilk 1 ay acı cekiyorsun sonradan geçiyor şahsen ben bunları yaşadım...
Top Bottom