Neler Yeni

9 Kiloyu Ne Kadar Sürede Verebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mami
68 Kiloyum 59 kilo olmam lazım yulaf yiyorum salata yiyorum badem felan çorba gibi şeylerle besleniyorum yağlı şeyler yemiyorum haşlanmış yavuk yiyorum 9 kiloyu nasıl verebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

68 Kiloyum 59 kilo olmam lazım yulaf yiyorum salata yiyorum badem felan çorba gibi şeylerle besleniyorum yağlı şeyler yemiyorum haşlanmış yavuk yiyorum 9 kiloyu nasıl verebilirim
ne kadar sürede dicektim pardon

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yanlış Bilgilendirme
Yulaf kilo aldırır

Hasan344

80+ Gold
Bende 63 kiloyum 10kilo almak istiyorum. 😃

federalper

80+ Silver

Sabah 2 tane haşlanmış yumurta yiyip akşam da küçük şeyler yiyerek hızlı hızlı kilo verebilirsin

ambargo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fikret Özdemir
peki bu soru teknik bi sorumu ? lütfen konuyu doğru yerde açınız :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
kalori açığı bırakıp kardiyo yaparak zayıflayabilirsin. cinsiyet yaş boy kilo ve günlük aktivite yoğunluğuna göre kilonu korumak için alman gereken günlük kalorini bulup her gün o kalorinin 300 400 azını alırsan sağlıklı kilo verirsin. yediğin yemeklerdeki kalorileri ve alman gereken kaloriyi hesaplamana yardımcı olacak çok fazla uygulama var. konu hakkında daha fazla bilgi edinmen için youtube da yüzlerce kanal mevcut. arama kısmına kalori açığı nedir yazman yeterli.

ayrıca erkeksen ve yaşın 15in üzerinde ise kilo vermeye çalışmak yerine en yakın spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim.

Hasan344

80+ Gold
Bende 53 kiloyum ya yani keşke bi 10 15 kilo felan alsam dün 54 tüm bugün tekrar 53 olmuşum kafam karışıyo artık
Hocam bende çok zayıf gibi hissediyorum kendimi birde arkadaşlarım zargana falan diyor canım sıkılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mami
Hocam bende çok zayıf gibi hissediyorum kendimi birde arkadaşlarım zargana falan diyor canım sıkılıyor.
Yulaf Kilo aldırırmı?

Yulaf kilo aldırır
aldırmıyor yazıyor internette.

@Kürşat Kütükçü Yüksek oranda lif içermesi, düşük kalorili olması ve tok tutması sebebiyle kilo vermeye yardımcı olur

MYSTIC

80+ Silver
Yulaf Kilo aldırırmı?

@Kürşat Kütükçü Yüksek oranda lif içermesi, düşük kalorili olması ve tok tutması sebebiyle kilo vermeye yardımcı olur
yulaf=Karbonhidrat.Bu kilo verme şekline göre değişir.Normal biriysen karbonhidrat almak,yağ almaktan daha iyidir ama spor yaparak kilo vermek istersen(ki bu çok daha hızlı olur) protein alman lazım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yulaf Kilo aldırırmı?

Sporcular yiyi
Yulaf Kilo aldırırmı?

Ben aldırıyor diye biliyorum sporcular yiyip kilo alıyor bir nevi şişirme oluyor yanlış da biliyor olabilirim kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,940
Son üye
Suptuou
Top Bottom