Neler Yeni

nasıl hızlıca kilo verebilirim

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
16 yaşındayım 1.72-73 boyum 71 kilom var 1 2 ay öncesinde şu noddle denen lanet şeye bulaştım ve bir ara gün de 3 tane yediğimi hatırlıyorum bağımlılık yapmıştı resmen şuan ya yemiyorum ya haftada 1 kez yiyorum ama 67 kilo falan olmam lazım tekrar yaklaşık 5 ay önce bıraktım bisiklet sürmeyi 3 yıl boyunda freeride uzun yol dağda yaptığımız parkurlarda skate parklarda vs kullandım ve bacak ve kalça ve kaslarım gelişti kızlar çok beğeniyor açıkçası ama ben sevmiyorum, genel olarak fit duruyorum ama kilo verip gerçekten fit olmak istiyorum, kilo vermek için ne yapmalıyım? koşuya çıkmanın ne kadar faydası olur? yemek yemeyi tamamen kesmeli miyim yoksa salata vs şeyler mi tüketmeliyim. metobolizmam biraz hızlıdır çok yemediğim sürece kilo almam ama yakması uzun sürüyor.
Ege fitness spartacus idmanlarını dene kesinlikle tavsiye ederim..

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Aslında çoğu kişinin yaptığı karın kası estetik bile durmuyor zaten genellikle ince oluyorlar biraz kasları olsa bile yağ oranı düşük olduğu için görünüyor bacakları ve kollarına ince oluyor
Bence bu güzel durmuyor
evet arakdaşım zayıf mesela hiç şınav mekik çekmiyor ama zayıf diye karın kası var sanıyor ben uzun zamandır şınav mekik plank ağırlık yapıyorum ama fazla şekilde değil karın kasım da var karnım baya sert ama yağ oranından dolayı şekilli değil bunu beğenmiyorum

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Yağ oranım %11 fln benim 67 kiloyum 172 boyum

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
vücudu her zaman sırt ve omuzlar gösterir karın en son plandadır
küçükken sağ kolumla daha fazla yapabiliyorum diye daha fazla omuz çalışmıştım sağ kolumla o yüzden sol omzundan biraz daha kalın duruyor ama büyük bir fark yok yine de düzelteceğim onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali ihsan Gürbüz
Instagram
alii.grbzz
Steam
ambulanse
Protein tozu olarak hangi marka önerirsin reis
whey marka... şaka şaka şuan metapure kullanıyorum pek bi aman amanlığını görmedim hepsi aynı sayılır ama bilinenin aksine önce bcaa ve creatin almanızı öneririm ergen yaşta kontrolsüz kullanım aşırı sivilceye ve yağa yol açar

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
yağ oranımı nasıl öğrenebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali ihsan Gürbüz
Instagram
alii.grbzz
Steam
ambulanse
yağ oranımı nasıl öğrenebilirim ?
gogıl amcaya yaz boyun ve kalça ölçmeni ister boy kilo falanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

küçükken sağ kolumla daha fazla yapabiliyorum diye daha fazla omuz çalışmıştım sağ kolumla o yüzden sol omzundan biraz daha kalın duruyor ama büyük bir fark yok yine de düzelteceğim onu
zayıf olanla daha fazla tekrar yapmaya çalış

Top Bottom