Aşı olmadımaşı durumun nedir
İlk bir kaç gün ağır olabilir ağırkesici kullanabilirsin baş ağrısı için iyi olur eğer ağrırsa tabi, sonra hafifleşir herkesde hafifleşmiyor olabilir bizim evde herkes karantina şuan meyve ye, ılık su iç, yiyebildiğin kadar yemek ye, uyuArkadaşlar corona oldum daha önce geçiren varsa tavsiyeler verebilirmi evde ne yiyip içmeliyim vs
Bol sıvı ve vitamin tüket. Odanı sık sık havalandır, temiz hava rahatlatır. Umarım sen ve ailen hafif atlatır. Geçmiş olsun.Arkadaşlar corona oldum daha önce geçiren varsa tavsiyeler verebilirmi evde ne yiyip içmeliyim vs
Canın çektiğini ye su içmeye dikkat et uyumana dikkat et c vitamini içeren meyveler yiyebilirsin. Başın ağrırsa parol a karşı bir alerjin vesayre yoksa parol içebilirsin.Arkadaşlar corona oldum daha önce geçiren varsa tavsiyeler verebilirmi evde ne yiyip içmeliyim vs
ayrıca uyurken sırt üstü yatma yüz üstü yatarsan daha iyi olur doktor bana önermişti karantinada hastanede yatan insanları yüzüstü yatmaları gerektiğini söylemiştiGeçmiş olsun dostum daha yeni bitti bendede 2 hafta önce pozitif çıkmıştı yapman gerekenler eğer evde sirkeli turşu suyu varsa ondan iç sigara içemiyorsun zaten canın istemiyor (günde 2 paket sigara içiyordum 14 gündür toplasan 5 tane tek içtim) o derece canın istemiyor ayrıca bol bol sıvı şeyler tüket ve bol bol meyve ye eğer yapabiliyorsan yani pekmez ile çörek otu karıştırıp günde 2 kaşık ye ama boğazını yakabilir pekmez haberin olsun birde son önerim acı tüket ben urfalıyım sana samimiyetle söylüyorum biber yedim o acı biber genzimi açtı tekrardan geçmiş olsun
Bol sıvı tüket, meyve ve sebzeye ağırlık ver, kendini çok yorma (PC, kitap, ders vb. çok takılma bunlarla ama sorumluluklarını da ihmal etme tabii), başkalarının da sağlığı için evde de olsan maske tak.Arkadaşlar corona oldum daha önce geçiren varsa tavsiyeler verebilirmi evde ne yiyip içmeliyim vs