Neler Yeni

CORONA TESTİM POZİTİF ÇIKTI

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Arkadaşlar corona oldum daha önce geçiren varsa tavsiyeler verebilirmi evde ne yiyip içmeliyim vs

şahin doğan

80+ Platinum
bol su iç sigara vs kullanma metabolizmayı güçlendirecek yiyecekler ye geçmiş olsun

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
aşı durumun nedir

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Bol su iç yat

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bol su iç. Kendi çok yorma. Eğer okula gidiyorsan kessinikle gitme evda yat dinlen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Arkadaşlar corona oldum daha önce geçiren varsa tavsiyeler verebilirmi evde ne yiyip içmeliyim vs
İlk bir kaç gün ağır olabilir ağırkesici kullanabilirsin baş ağrısı için iyi olur eğer ağrırsa tabi, sonra hafifleşir herkesde hafifleşmiyor olabilir bizim evde herkes karantina şuan meyve ye, ılık su iç, yiyebildiğin kadar yemek ye, uyu

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Geçmiş olsun dostum daha yeni bitti bendede 2 hafta önce pozitif çıkmıştı yapman gerekenler eğer evde sirkeli turşu suyu varsa ondan iç sigara içemiyorsun zaten canın istemiyor (günde 2 paket sigara içiyordum 14 gündür toplasan 5 tane tek içtim) o derece canın istemiyor ayrıca bol bol sıvı şeyler tüket ve bol bol meyve ye eğer yapabiliyorsan yani pekmez ile çörek otu karıştırıp günde 2 kaşık ye ama boğazını yakabilir pekmez haberin olsun birde son önerim acı tüket ben urfalıyım sana samimiyetle söylüyorum biber yedim o acı biber genzimi açtı tekrardan geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
Bol sıvı ve vitamin tüket. Odanı sık sık havalandır, temiz hava rahatlatır. Umarım sen ve ailen hafif atlatır. Geçmiş olsun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Canın çektiğini ye su içmeye dikkat et uyumana dikkat et c vitamini içeren meyveler yiyebilirsin. Başın ağrırsa parol a karşı bir alerjin vesayre yoksa parol içebilirsin.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Geçmiş olsun dostum daha yeni bitti bendede 2 hafta önce pozitif çıkmıştı yapman gerekenler eğer evde sirkeli turşu suyu varsa ondan iç sigara içemiyorsun zaten canın istemiyor (günde 2 paket sigara içiyordum 14 gündür toplasan 5 tane tek içtim) o derece canın istemiyor ayrıca bol bol sıvı şeyler tüket ve bol bol meyve ye eğer yapabiliyorsan yani pekmez ile çörek otu karıştırıp günde 2 kaşık ye ama boğazını yakabilir pekmez haberin olsun birde son önerim acı tüket ben urfalıyım sana samimiyetle söylüyorum biber yedim o acı biber genzimi açtı tekrardan geçmiş olsun
ayrıca uyurken sırt üstü yatma yüz üstü yatarsan daha iyi olur doktor bana önermişti karantinada hastanede yatan insanları yüzüstü yatmaları gerektiğini söylemişti

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bol sıvı tüket, meyve ve sebzeye ağırlık ver, kendini çok yorma (PC, kitap, ders vb. çok takılma bunlarla ama sorumluluklarını da ihmal etme tabii), başkalarının da sağlığı için evde de olsan maske tak.

Top Bottom