Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Gözünüzün bozulmaya başladığını hissediyormusunuz

Bunları benim yerime bir doktora sormanız daha iyi olur gibi. Çünkü buradan ilerisine yorum yapmam doğru olmaz
  2. J4rvisM

Öğrendiğin mendel genetiğe onu çözemezsin, Evrim ağacının mendel genetiği ile ilgili bir videosu vardı ona bakabilirsiniz isterseniz.
  3. J4rvisM

Dediğim gibi genetik çoğu zaman.
  4. J4rvisM

Hayır genede reçete istenler çünkü küçük de olsa gözünüz bozuk, reçetesiz gözlük tabii alabilirsiniz ama sağlıklı olmaz sizin için 1698877014 Yani Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz reçetesiz gözlük kullanarak
  5. J4rvisM

Bilgisayar başında gözlükle durman daha yararlı olacaktır, ben olsam takardım zira taksan da takmasan da büyüyecek takmasan büyüme ihtimali daha yüksek olarak görüyorum. Zaten göz numaran küçük olduğu için dinlendirici gözlük vesaire verirler onu da bilgisayara bakarken takarsın. Göz bozukluğu...
  6. J4rvisM

Taksan da büyür takmasan da büyür çok dert etme
  7. J4rvisM

E devlet hakkında yardiminiza ihtiyacim var

Gözlük veya ehliyet vs içinse sistemden görünüyor olması lazım. Ben hiç doktordan reçete aldığımı hatırlamıyorum. Bir sorun olmaz, doktorda girmeyi unutmamıştır.
  8. J4rvisM

Aşı kısırlaştırıyor mu?

Biontech oldum ama 5ghz wifilere bağlanırken bazen kopuyor ve digitürk çekmiyor aynı sorunu yaşayan varmı ?
  9. J4rvisM

Arkadaşlar diş ağrısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz

bencede yorumunu KENDİNE sakla majezik içebilirsin
  10. J4rvisM

Dişim Ağrıyordu Doktora Gittim Sinirler Aldırıldı Ama Ağrıyor Normal midir?

teşekkürler dişlerimin doğuştan sorunu dolgusuz vs olan max 7 dir çok hızlı çürüyorlar vs e 3 dişim çekildi çekilmese beyin hasarına kadar götürüyormuş diş etine fazla batık vs
  11. J4rvisM

diş çekilmesinde bile genelde max 6 saat sürüyor ağrı
  12. J4rvisM

bak canım güzelce açıklıyorum taktığı çubuklarla sinirleri alır tamam mı gider sinir comeback atamaz eğer ağrı çekmeye devam ederse dişçi bir kanalı unutmuştur okey ? 1622908218 karşim ben kanal tevdavisi olduvm bilmeden konuşwa sinirler comeback atar
  13. J4rvisM

aa ne hikmetse bende yaklaşık 8 tane oldum sinir dişçiye fake attı heralde hop oradayım hop buradayım dedi yerine geri geliyor şuan HAY ALLAHIM
  14. J4rvisM

aboooov azıcık bi kanal tedavisini araştırın derim
  15. J4rvisM

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

sol gözümde doğuştan göz yorgunluğu var sürekkli artıyor 4.5-5 olduklarını düşünüyorum 40 mesafeden forumda yazılanları sol gözümle zor okuyorum 70cm ise iki gözüm açık bulanık olsada zor okuyabiliyorum lasık yaptırmayı düşünüyorum inşallah gözüm uygun çıkar sizde göz kuruluğu vs varmı vede...
  16. J4rvisM

DİŞ KANAL TEDAVİSİ ZARARLI MIDIR?

3 dişim çekildi 8-9 una kanal yapıldı bi o kadarda dolguludur hemen cevaplayayım ilk önce diş artık ölüdür çürük sinire kadar indiği için sinirleri de alırlar diş artık hiçbir şey hissedemez acıtmaz başka seçenek olmadığı için sağlıklıda sayılabilir genelde 2-3 saat sonra geçiyor etkisi
  17. J4rvisM

Yaşım 14 boyum (1.60) 1.80 olurmuyum?

15 yaşında iken 2 ayda 17 santim uzamıştım
  18. J4rvisM

Kafama birkaç kere voleybol topu geldi IQ seviyem düşer mi?

böyle bir konu açtığına göre yüksek ihtimalle olmuş doktora git
Top Bottom