Neler Yeni

Arkadaşlar diş ağrısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bu zamanda doktora mi gidilir? Diş ağrısı için gidip virüs kapar adam
Apse varsa kanına karışırsa virüsten değil kanına karışan iltihaptan kan zehirlenmesi geçirkrsin(muhtemelen, kesin değil) eğer hiç doktora gitmezsen pişman olabilirsin gitmekte fayda var bence kendi ni virüsten koruyarak

BIGGZ

80+ Bronze
Apse varsa kanına karışırsa virüsten değil kanına karışan iltihaptan kan zehirlenmesi geçirkrsin(muhtemelen, kesin değil) eğer hiç doktora gitmezsen pişman olabilirsin gitmekte fayda var bence kendi ni virüsten koruyarak
Dikkat eden bir doktora gidebilir ama dikkat etmeyen biri ise dişten önce virüs öldürür. Üstte defalarca yazdım, keşke bir üstü okusaydınız.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Dikkat eden bir doktora gidebilir ama dikkat etmeyen biri ise dişten önce virüs öldürür. Üstte defalarca yazdım, keşke bir üstü okusaydınız.
Virüse yakalandınızmı

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Sanırım pandeminin taa başında yakalandım, bir anda başıma gelmeyen kalmamıştı. O zamanlar maske yoktu, kapmış olabilirim.
Neden sordunuz?
He yok bende yakalandımda zor valla

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
diş ağrısı çok kötü bişey yüzün felç olur gibi hissedersin ne desek ağrıyacak doktora git

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ortalık kendini bir şey zannedip kurallara gram uymayan sözde sağlık çalışanlarıyla dolu.
Ne anlatıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüsün 18 yaş civarındaki ölüm oranını biliyor musun? Allah rızası için bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.

Kardeşim git bir acil diş doktoruna veya
Direk diş doktoruna sıra al en kısa sürede git. Diş hafife alınamaz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ne anlatıyorsun?

Virüsün 18 yaş civarındaki ölüm oranını biliyor musun? Allah rızası için bilginiz yoksa fikriniz de olmasın.

Kardeşim git bir acil diş doktoruna veya
Direk diş doktoruna sıra al en kısa sürede git. Diş hafife alınamaz.
Doğan hocam buda büyük bir sıkıntı tamam bir Virüs var ama Bir tanesi. Mesala Kanser taramaların ertelenmesi vs büyük sorun tedbir aldıktan sonra aksamaması lazım ama anlatamıyorsun...

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Bu zamanda doktora mi gidilir? Diş ağrısı için gidip virüs kapar adam

Edit: Pandemideki olaylar, tedbirler, insanların tedbirsizligi, hastalığın ciddiyeti, hastalığın bulaşımı, doktor umursamazlığı, liyakatliği, bilgisizliği, ciddiyetsizliği, ağır bedeller, hastanelerin durumu, hastanelerin doluluğu, hastaların durumu, kısaca hastanelerin korona merkezi olması gibi mevzularda gram bilgisi olmayıp "nopson olson mo odom" şeklinde cahilce yorumlar yapacaklar, yorumunuzu kendinize saklayın.
bencede yorumunu KENDİNE sakla

majezik içebilirsin

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Pandemideki olaylar, tedbirler, insanların tedbirsizligi, hastalığın ciddiyeti, hastalığın bulaşımı, doktor umursamazlığı, liyakatliği, bilgisizliği, ciddiyetsizliği, ağır bedeller, hastanelerin durumu, hastanelerin doluluğu, hastaların durumu, kısaca hastanelerin korona merkezi olması gibi mevzularda gram bilgisi olmayıp "nopson olson mo odom" şeklinde cahilce yorumlar yapacaklar, yorumunuzu kendinize saklayın.
AHAHAH BUNU YENİ GÖRÜYORUM AHGAHGAHAH

Doğan hocam buda büyük bir sıkıntı tamam bir Virüs var ama Bir tanesi. Mesala Kanser taramaların ertelenmesi vs büyük sorun tedbir aldıktan sonra aksamaması lazım ama anlatamıyorsun...
ya tüm sağlık çalışanları aşılı %90 ı virüs geçirdi zaten
hastaneler virüs yuvası falan değil pandemi servisine girmediğin sürece
cahil gördüm ama bu üstteki arkadaş gibisini görmedim

Arkadaşlar diş ağrısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz
kardeşim bu arkadaşı takma hemen doktora git. diş ağrısı artarsa daha da kötü olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Abdullah ilgaz
Annem bana karanfil verirdi ağrısı azalsın diye. Bende işe yarıyordu.

Top Bottom