Haklısınız hocam da karanfilden iyidir yaaAğrı kesicide diş ağrısını hiç kesmiyor ya max 1 saat kesiyordu beni oda belki bazen hiç kesmiyordu.
Tanıdık ve iyi bir doktordan sorun çıkmaz ama her doktor iyi diye bir kaide yok.Doktorlar da onlardan mi sizce?
İyi bir doktora gidin diye uğraşıyorum
Çürükse daha çok ilerleyebilir hatta damak kaybına bile yol açabilir
Tek amacım daha iyi olmanız
Ama sizin düşünceniz saygı duyarım
Aynen hocam etrafta bir sürü bilgisiz olan insan var ve bunlar yüzünden aylarca dişi ağrısın çürüsün daha çok hava alsın ama sakın doktora gitmesin haklısınızArkadaşa verdiğim cevabı falan okusaydiniz keşke.
Hastaneye gidip Corona kapanlara deyin siz "boş düşünce" diye.
Ortalık kendini bir şey zannedip kurallara gram uymayan sözde sağlık çalışanlarıyla dolu.
Dediğim gibi durumu varsa iyi bir kliniğe gidebilir.Arkadaşa verdiğim cevabı falan okusaydiniz keşke.
Hastaneye gidip Corona kapanlara deyin siz "boş düşünce" diye.
Ortalık kendini bir şey zannedip kurallara gram uymayan sözde sağlık çalışanlarıyla dolu.
Sen hiç diş ağrısı yaşadın mı virüs adamı öldürür diş ağrısı süründürür.
Ne alaka?
Gayette gidilir . Sen önlemini alırsan hiç bir şey olmaz
Cevabını verdim üstteki mesajımda.hayatımda gördüğüm en boş düşünce , mesaj ve yorum
Üstteki mesajlarımda belirttim, her doktora gidilmez bu dönemde. Tanıdık ve kurallara özellikle dikkat eden bir doktor dışında sağlığı riske atmış olursunuz.Aynen hocam etrafta bir sürü bilgisiz olan insan var ve bunlar yüzünden aylarca dişi ağrısın çürüsün daha çok hava alsın ama sakın doktora gitmesin haklısınız
Karanfilin kendisinde bir şey yokki tadınımı beğenmiyorsunuz? Ağrıyan dişe pamuk yardımıyla karanfil yağı tutmakta işe yarar bak şimdi aklıma geldiHaklısınız hocam da karanfilden iyidir yaa
Her doktora önceki dönemde gidilmezdi hocam. Bence burda arkadaşlar aksini iddia etmedi.Cevabını verdim üstteki mesajımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstteki mesajlarımda belirttim, her doktora gidilmez bu dönemde. Tanıdık ve kurallara özellikle dikkat eden bir doktor dışında sağlığı riske atmış olursunuz.
Bilmiyorum ama hiç sevmiyorum karanfili . Ama yağı iyi geliyordu haklısınızKaranfilin kendisinde bir şey yokki tadınımı beğenmiyorsunuz? Ağrıyan dişe pamuk yardımıyla karanfil yağı tutmakta işe yarar bak şimdi aklıma geldi
Ben aksini iddia eden bir şey okumadım/yazmadım zaten lakin en başta kendileri bu yorumlarıma "boş düşünce" dedi.Her doktora önceki dönemde gidilmezdi hocam. Bence burda arkadaşlar aksini iddia etmedi.
Her doktor iyidir diye bişe demedim...Tanıdık ve iyi bir doktordan sorun çıkmaz ama her doktor iyi diye bir kaide yok.
DoğrudurHer doktor iyidir diye bişe demedim...
Kötü doktora da gitmeyin zaten.
Ama mutlaka doktora gidin