Gerekli önlemler alınıyor. Neden gidilmesin?Bu zamanda doktora mi gidilir? Diş ağrısı için gidip virüs kapar adam
Bu memlekette aşıya hayır, korona yalan diye protesto yapan sözde okumuşlar var.Gerekli önlemler alınıyor. Neden gidilmesin?
Canımızı doktorlara degilde seyyarla mi emanet edelim?
Doktorlar da onlardan mi sizce?Bu memlekette aşıya hayır, korona yalan diye protesto yapan sözde okumuşlar var.
canımı böyle bir zihniyete emanet edeceksem kendime mezar yeri bakmam gerekiyor, kusura bakmayın.
Sen hiç diş ağrısı yaşadın mı virüs adamı öldürür diş ağrısı süründürür.Bu zamanda doktora mi gidilir? Diş ağrısı için gidip virüs kapar adam
Ne alaka?Bu zamanda doktora mi gidilir? Diş ağrısı için gidip virüs kapar adam
hayatımda gördüğüm en boş düşünce , mesaj ve yorumBu zamanda doktora mi gidilir? Diş ağrısı için gidip virüs kapar adam
Ben küçükken çekmediğim diş ağrısı kalmadı karanfilden her zaman kaçtım hala da kaçarım. Ben önermiyorum ağrı kesici alması daha iyi olmalı bence tabi şimdilikBenim bir ara sol üst arkadaki azı dişlerimden biri ağrıyordu. Karanfil bekletmeyi önerdiler. Bir de, hafif soğuk suyu oradan bekleterek yavaş yavaş içince ağrım azalıyordu. Daha sonra kanal tedavisi yapıldı tabi. Geçici çözüm bunlar.
Ağrı kesicide diş ağrısını hiç kesmiyor ya max 1 saat kesiyordu beni oda belki bazen hiç kesmiyordu.Ben küçükken çekmediğim diş ağrısı kalmadı karanfilden her zaman kaçtım hala da kaçarım. Ben önermiyorum ağrı kesici alması daha iyi olmalı bence tabi şimdilik