Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

Hocam zaten doğumdan ziyade bakım şeklinden diye bilirim en azından benim ki öyle Ben küçük kardeşlerim hep ilgi görürken ben tam tersi şekilde dışlanıyordum tam dıslanmak değil aslında ama yani o sevgi verilmiyordu işte bende normal bir şekilde derslere ona buna odaklanan NPC oldumkardeslrim...
  2. KaptanMC

Çok fark yok hocam bende 1.68-1.70'im aslında XD Bende 2006'lıyım
  3. KaptanMC

2'side 1.70 ama benden küçük olanı 1.87 ondan küçüğü 1.77 ilk okula giden kız kardeşlerim bile nerdeyse omzuna gelecek hatta bir tanesi hafif geçiyor bile omzunu daha 4 gidiyor çıkdırcam😅 Orası evet doğru ama Boyda lazım hocam hayır 1.90 falan istemiyom ki 1.78'cik yeter 8cm yeter keşke...
  4. KaptanMC

Hocam boyunuzdan tut Kardeşlerimizin bizden daha uzun olmasına kadar anlattığın her şey'in bire bir aynısını yaşıyorum sadece 18 yaşındayım bir an ben mi yazdım dedim🤣🤣 Hayıt en çokta benden küçük kardeşimin 1.87 olması koyuyor valla 1.78 olsam razıyımfazlasında gözüm yok😁 Ama tecrübe ve...
  5. KaptanMC

Sizce diyetim nasıl?

Hocam Obez gibi yiyorum ama kilo alamıyorum bana tavsiye verebilir misiniz nasıl kilo alabilirim
  6. KaptanMC

Vitamin önerisi lazım

Çok dert etme emin ol en az 1.75 olursun oda en az 15-17 arasında asıl boy atılıyor genelde Tavsiyem kilo al yani 60 falan ol ve bol spor yap ama Ağırlık kaldırmadan daha çok Barfiks Koşu falan ve erken uyu çünkü gerçekten insan boyu en çok gece uzuyormuş Yani 1 ayda 10cm atmayı bekleme zaten...
  7. KaptanMC

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

Knk çokta dert etme bu arada veya Instagram'da ki sigma gibi davranıp Takipçi kasmaya çalışan aptalların gazına gelme Mastürbasyon yapmak Eziklik değil gayet normal bir şey cinsel ihtiyaç bunlar yapmayıncada uygunsuz yerlerde kalabiliyor bu yüzden Asıl eziklik ve sorun sürekli yapmak yani mesela...
  8. KaptanMC

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

O kadar emin olma istersen her hafta ulan 2 hafta boyunca Boşalmayacağım diyorum ama olmuyor yani muhtemelen 1 senedir nerdeyse her gusül aldığımda bu sözü kendime verdim ama Hayla başaramadım hayır mastürbasyon yapmıyorum ama bu seferde Rüyama anime kızları giriyor mesela Akeno girince rüyama...
  9. KaptanMC

Kilo Alamıyorum ne yapmalıyım???

Knk daha ne istiyon bence haline şükret ben 1.77 Olsam kurban kescem o düzeydeyim yani Zaten anime kızı alcam onun boyuda 1.65 civarı olsa miss daha ne istiyon o boyla üstüne değil altına bak 1729894080 Knk kilo alabilsem yağ ile alcam alamıyirum sorun o yağla alsam bile sporla falan düzeltirim...
  10. KaptanMC

Boy şuan kaç knk? Ve kaç yaşında 1.70idin
  11. KaptanMC

Hocam gittim 56 kiloydum 53 oldum sonra boşa diyetisyenin önerdiği şeylere para harcamayayım diye 1 ay boyunca olmayınca hatta eksiye düşürünce bıraktım
  12. KaptanMC

Knk seninki zaten kısa değil ama benimki 1.67cm boyum kısa ve 18 yaşındayım Yani en azından 1.75cm falan boyum olsa okey'im zaten asyalı kızlardan hoşlanıyorum genelde onlarında boyu 1.60 civarı kısa oluyo genelde ve çok tatlı geliyolar bana her neyse yani 1.75 olsam yeter sadece en azından bı...
  13. KaptanMC

Knk 18'den sonra hiç uzadımı boyun kilo aldığın için uzadıyaa tahmini ne kadar
  14. KaptanMC

Knk yukardada bahsettim zaten denedim ama bir sonuç elde edemedim şuan kaç yaşında ve kaç Kilosun
  15. KaptanMC

Knk denedim zaten Her gün Cici bebe bisküvisi/Yulaf/Çikolata parçacıkları(yulaf tadını almamam için)/Muz/Süt vs. İle Shak yaptım ne bilim ezip yedim vs. Günde en az 1 Litre 1 ay sonra 1KG bile alamayınca Boşa o kadar para israf etmemek için bıraktım muhtemelen yediğim öğünleri yarı yarıya...
  16. KaptanMC

Hocam Tam okumadınız sizler galiba kendimi zorlayarak 2 tabak falan yemiyorum yani Oraya yazdığım Liste Benim normal hayatımda tükettiğim [!Minimum!] besinler yani zaten normalde her ögün 6 tabak falan olmasada 3 duruma göre 4 tabak yiyiyorum ve ayrıca biriniz 4 tabak bol malzemeli ye falan...
  17. KaptanMC

Hocam bu seferde vücut aşırı sağlıksız beslendiği için zarar görür sağlıklı bir şekilde kilo alabileyim ki belki 5cm falan boyum uzar ümidi ile🥲
  18. KaptanMC

Sa şimdi 18 Yaşında 1.67 boyda 50-55 kiloyum ne yapmalıyım yani bildiğiniz Tabiri Caiz İse Zarganayım Kol saati bile koluma olmuyor o derece Şimdi bazılarınız çevremdeki insanlar gibi çok ye falan dicek bu yüzden kısaca ortalama günlük hayattaki Öğünlerimi yazayım (özel olarak yaptığım şeyler...
  19. KaptanMC

Sizce boyum daha ne kadar uzar?

Cidden Derdiniz bu mu ya Benim annem ve babam 1.60 ve 1.70 ama ben 18 yaşındayım 1.67'yim keşke 1.78 en kötü 1.75 olsam yeter diyorum siz 2 metre diyonuz hayır arkadaşın dediği gibi basketbol kariyerin yoksa 2 metre olsan ne olcak Bence halinize şükredin ben 1.78 razıyım en çok zoruma giden de...
  20. KaptanMC

Obsesif kompulsif bozukluk nasıl geçer?

Knk Zaten Eminim Hedefine Vardıktan sonra yeni hedefler ürer mesela aile yaptın çocuklarına bakmalısın bunun gibi yeni hedefler ürer yeni hedefler üremese bile tahminimce hedefine ulaştıktan sonra daha önceki yazımda'da dediğim gibi artık çoktan iyileşmiş olursun. Knk açıkçası intahar sadece...
Top Bottom