Quasi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 486
- İsim
- Quasi
Şimdi bu konuya tıklayıp bakan arkadaşlarım yine mi aynı soru genetiğe bağlı diyeceklerdir. Sosyal medyada karşıma çıkan onu yap şunu iç boyun uzasın tarzı zattiri zort videolarından bunalım geldi. Ben bu konuyu daha önce araştırmama rağmen bilmiyorum ama ufak bir sohbet de olur bu konuda diye bu konuyu açıyorum. 19 yaşındayım 2-3 aya 20 olacağım. Boyum 165-170 civarı ama ergenlikten sonra sadece 5-6 cm uzayabildim. Ergenliğe yaşıtlarıma nazaran geç girdim buna rağmen bu yabancıların da dediği o growth spurt (büyüme atağı) beni hâla yoklamamış gibi duruyor. 15-16 (ergenlik giriş) yaşlarım maalesef pandemiye denk geldi. O dönem uyku düzenim berbat bir hâle geldi o yaşta stres içinde yüzüyordum. Büyümemi destekleyecek tek şey beslenmemdi. Şimdi diyeceksiniz kral boyu bu kadar kafana takmana gerek yok, haklısınız ama benden 4-5 yaş küçük kardeşim 180 küsür olunca ve gençliğin verdiği o "daha uzun olabilir miydim" soruları arada bir aklıma dank etmiyor değil. Bu gibi bir durumu farklı bir senaryo ile yaşayan bir sürü kişi vardır elbet o yüzden de gençken bu soruyu sorma arzusu normal oluyor. Bence belli bir yaştan sonra çoğu kişi boşa kendimi bu konuda kasmışım diyecektir. Onu bunu bırakın da benim uzama ihtimalim var mı?