Dostum uzulme ben senin icin her yaptigim fazladan mesai yapip 1 posta daha patlatacsigmGün gün vücudumdaki hissettiğim değişiklikleri
Ruhsal anlamda yaşadığım değişiklikleri anlatıcam.
O kadar emin olma istersen her hafta ulan 2 hafta boyunca Boşalmayacağım diyorum ama olmuyor yani muhtemelen 1 senedir nerdeyse her gusül aldığımda bu sözü kendime verdim ama Hayla başaramadım hayır mastürbasyon yapmıyorum ama bu seferde Rüyama anime kızları giriyor mesela Akeno girince rüyama dayanamıyor insan knk.çözüm bulursan haber verGün gün vücudumdaki hissettiğim değişiklikleri
yapmıcam netim yeter1 hafta sonra yapacak
ben rüya görmüyorum knkO kadar emin olma istersen her hafta ulan 2 hafta boyunca Boşalmayacağım diyorum ama olmuyor yani muhtemelen 1 senedir nerdeyse her gusül aldığımda bu sözü kendime verdim ama Hayla başaramadım hayır mastürbasyon yapmıyorum ama bu seferde Rüyama anime kızları giriyor mesela Akeno girince rüyama dayanamıyor insan knk.çözüm bulursan haber ver
kılıçın keskin olsun kadim dostumDostum uzulme ben senin icin her yaptigim fazladan mesai yapip 1 posta daha patlatacsigm
Knk çokta dert etme bu arada veya Instagram'da ki sigma gibi davranıp Takipçi kasmaya çalışan aptalların gazına gelme Mastürbasyon yapmak Eziklik değil gayet normal bir şey cinsel ihtiyaç bunlar yapmayıncada uygunsuz yerlerde kalabiliyor bu yüzden Asıl eziklik ve sorun sürekli yapmak yani mesela haftada 1-2 tane normal ama Haftada 5-7 kez falan yapmak sorun eğer haftada o kadar yapmıyorsan sorun yokyapmıcam netim yeter
orta okulda başladım (5) üniversite bitiyor hale devam ediyorum
her şeye alınmaya başladım testosteron düşüyor östrojen artıyor aslında onun için
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben rüya görmüyorum knk
rüyalama benim kontrolüm dışında challenge bozmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
kılıçın keskin olsun kadim dostum
knk merak etim normalde kaç günde bir yapıyodunGün gün vücudumdaki hissettiğim değişiklikleri
Her gün 3 veya 5 sus susknk merak etim normalde kaç günde bir yapıyodun
Yapmıcam ciddiyimizlemeyi bırakıyorum desen okey bu arada ama yapmadan duramassın