Neler Yeni

Kilo Alamıyorum ne yapmalıyım???

KlausM

80+ Silver
yağ ile kilo almada ne ile alırsan al

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
14-15 yaşımda 170 civarıydım. Şu an 178 yaşım 18. Boyum çok uzamadı açıkçası.
Knk daha ne istiyon bence haline şükret ben 1.77 Olsam kurban kescem o düzeydeyim yani Zaten anime kızı alcam onun boyuda 1.65 civarı olsa miss daha ne istiyon o boyla üstüne değil altına bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

yağ ile kilo almada ne ile alırsan al
Knk kilo alabilsem yağ ile alcam alamıyirum sorun o yağla alsam bile sporla falan düzeltirim yok karadelik gibi aw midem yiyiyo ama işlemiyor attack %1000 Damage %0 gibi düşün

KlausM

80+ Silver
Knk daha ne istiyon bence haline şükret ben 1.77 Olsam kurban kescem o düzeydeyim yani Zaten anime kızı alcam onun boyuda 1.65 civarı olsa miss daha ne istiyon o boyla üstüne değil altına bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk kilo alabilsem yağ ile alcam alamıyirum sorun o yağla alsam bile sporla falan düzeltirim yok karadelik gibi aw midem yiyiyo ama işlemiyor attack %1000 Damage %0 gibi düşün
hayır dostum sakın o hataya düşme kilo vermek basit olabilir spor ve diyet ile ancak yağ yağmak düşündüğün kadar basit bir işlem değil ayrıca yağlı vücutların fizikleri kötü görünür emin ol aynalardan kaçarsın

3.George

80+ Bronze
Yok çokta sorun değil. Şu an en büyük sorunum kilo hocam. Bu boyada şükür.

Top Bottom