3.George
80+ Bronze
14-15 yaşımda 170 civarıydım. Şu an 178 yaşım 18. Boyum çok uzamadı açıkçası.Boy şuan kaç knk? Ve kaç yaşında 1.70idin
14-15 yaşımda 170 civarıydım. Şu an 178 yaşım 18. Boyum çok uzamadı açıkçası.Boy şuan kaç knk? Ve kaç yaşında 1.70idin
Knk daha ne istiyon bence haline şükret ben 1.77 Olsam kurban kescem o düzeydeyim yani Zaten anime kızı alcam onun boyuda 1.65 civarı olsa miss daha ne istiyon o boyla üstüne değil altına bak14-15 yaşımda 170 civarıydım. Şu an 178 yaşım 18. Boyum çok uzamadı açıkçası.
Knk kilo alabilsem yağ ile alcam alamıyirum sorun o yağla alsam bile sporla falan düzeltirim yok karadelik gibi aw midem yiyiyo ama işlemiyor attack %1000 Damage %0 gibi düşünyağ ile kilo almada ne ile alırsan al
hayır dostum sakın o hataya düşme kilo vermek basit olabilir spor ve diyet ile ancak yağ yağmak düşündüğün kadar basit bir işlem değil ayrıca yağlı vücutların fizikleri kötü görünür emin ol aynalardan kaçarsınKnk daha ne istiyon bence haline şükret ben 1.77 Olsam kurban kescem o düzeydeyim yani Zaten anime kızı alcam onun boyuda 1.65 civarı olsa miss daha ne istiyon o boyla üstüne değil altına bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk kilo alabilsem yağ ile alcam alamıyirum sorun o yağla alsam bile sporla falan düzeltirim yok karadelik gibi aw midem yiyiyo ama işlemiyor attack %1000 Damage %0 gibi düşün
Yok çokta sorun değil. Şu an en büyük sorunum kilo hocam. Bu boyada şükür.Knk daha ne istiyon bence haline şükret ben 1.77 Olsam kurban kescem o düzeydeyim yani Zaten anime kızı alcam onun boyuda 1.65 civarı olsa miss daha ne istiyon o boyla üstüne değil altına bak