Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

göz kuruluk-kızarıklık-et-çapak

Doktor a gitmeden özellikle göz meselesinde ilaç alıp kullanmayın yazık günah..
  2. MasterOfPuppets

Kuru Öksürüğü ne Keser?

Siyah turbun üstünü kapak gibi kesin (atmayın üstüne kapatacaksınız) bir kaseye koyun içini oyup (çok fazla deşmeden) içerisine bal koyun ve bir gece ayazda bekletin. (buz dolabı değil balkon cam kenarı vs. ) ertesi sabahtan itibaren sulanıp kaseye bıraktığı suyu bardağa alıp için. Tekrar bal...
  3. MasterOfPuppets

Acı Çekiyorum Dostlar

Çok geçmiş olsun kardeşim. Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm çok zor bir durum içerisindesin(iz) haklısın ancak moralini yüksek tutmak ve annenle ilgilenirken de bu şekilde olman gerekli.. Biliyorum yapıyorsundur ancak çok daha dirayetli ve kuvvetli ol ol ki senden güç bulsun. Yapılabilecek...
  4. MasterOfPuppets

.

Allah şifa versin zor bir durum.. umarım aradığınız kaynağı bulabilirsiniz..
  5. MasterOfPuppets

Son Dakika: Maymun Çiçeği Vakası Nedir?

Ya yeter ya zaten 17 18 sene hiç oldu. Kalan kısmında da zaten eziyet içinde yaşamaya devam ederken bir de hastalıklarla uğraşır olduk.
  6. MasterOfPuppets

Kız kardeşim tuvalet kağıdı yiyor

Çok uzatmadan alışkanlıkları konusunda destek almasını sağlamalısınız. O yüzden bir şekilde ebeveynlerinizine iletseniz bile baskın şeklinde görmelerini sağlamalısınız siz ortamda yokken vs. ters tepme ihtimalini az da olsa ortadan kaldırmış olursunuz.
  7. MasterOfPuppets

Makatta yırtık nasıl geçer?

Dalga geçer gibi yazan arkadaşlar umarım başınıza gelmez zira ciddi eziyet bir durum. Ayrıca @BilgeBirisi eğer istanbuldaysanız Bakırköy de Yaşar hastanesinde Hilmi Çebi diye bir doktor var alanında çok çok iyi mutlaka gidip görüşün.
  8. MasterOfPuppets

Kol Tıraşı İçin Makine mi Jilet mi?

Utanılacak bir şey yok genital bölge ve vücut için aynı makineyi kullanıyor olsanda 2 bölge için ayrı uçlar alman sağlık açısından gerekli. https://www.philips.com.tr/c-m-pe/erkek-vuecut-bakim-setleri Bak bu linkteki üründen kullanıyorum yıllardır yedek başlıkta alırsın mis gibi kullanırsın...
  9. MasterOfPuppets

Her sabah çok erken uyanıyorum

Aslında güne erken başlamayı rutin haline getirebilseniz durumu avantaja çevirebilirsiniz. 5 - 6 gibi uyanmak bir süre sonra mecburi uyku düzeni oluşturmanıza yardımcı olacaktır.
  10. MasterOfPuppets

Okula gidemedim ve raporum yok yardım eder misiniz?

Ailenle konuyu görüşüp sağlık ocağına birlikte gitmenizi öneririm. Aksi halde işin zor.
  11. MasterOfPuppets

Saçlarım arasında sizce fark var mı ?

Son fotoğrafta daha kapanmış gibi duruyor. Takılmayın bu tarz konulara dökülme vs. en büyük sebepleri stres vs iken kafaya takmanız çok daha coşturmasın.
  12. MasterOfPuppets

Hastayım Rapor Alamadım

Haklısınız. Size hiçbir tıbbi mudahale yapmadıktan sonra yönlendirmedikten sonra nereden biliyor iyi olduğunuzu. Cimer dışında tabip odasına da şikayet etmenizi öneririm.
  13. MasterOfPuppets

Kaşıntı sonrası kabarıklık ve kızarması

Merhaba, İstanbulda iseniz eski adı ile Okmeydanı ssk hastanesinin ürtiker polikliniğinden randevu alın ve orada bir test yaptırın şikayetlerinizi anlattıktan sonra.
  14. MasterOfPuppets

Sürekli idrara uyanma

Sosyal hayatınızı aşırı kötü etkilemeye başlamadan durumdan kendinizi uzaklaştırın. Gün içerisindeki ürik durumu dengelemek için de su tüketiminizi yaş ve vücut durumunuza göre bence dengeleyin. Suyun gerektiği kadarı önemli. Azı ve çoğu zararlı olduğu gibi.
  15. MasterOfPuppets

Sürekli idrara uyanma

Üşüme durumunuz nasıl ? Ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın ben üşüdüğümde bu şekilde olurdu. Bilinç altında durumu çok takıyor olduğunuz için sürekli tetikte olabilir misiniz ?
Top Bottom