Neler Yeni

Sürekli idrara uyanma

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Lise 2-3-4 zamanlarımda 1 gün boyunca bile çişimi yapmasam tutabilirdim. Şimdi gece 1 gibi yatacağım diyelim. Yatağa girmeden 5 dakika önce idrara çıkıyorum.
Yatağa girip sağa sola dolanıyorum saat 2.5 - 3 oluyor. Tekrar idrara gidiyorum. Gelip yatıyorum. Uykumdayken çok yoğun geldiği için uyanıp tekrar idrara gidiyorum. Uyanıyorum, uyandığımda sanki gece hiç idrara kalkmamışım gibi yine oluyor. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Geceleri idrara kalkmaktan artık ciğerlerim soldu yemin ederim cinnet falan geçiricem. Bitmiyor lanet şey. Deli dehşet sıvı tüketen bir insanda değilim. Neden böyle oluyor olabilir?

Bazen geceleri uykumdan 2 kere kalktığım dahi oluyor.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Lise 2-3-4 zamanlarımda 1 gün boyunca bile çişimi yapmasam tutabilirdim. Şimdi gece 1 gibi yatacağım diyelim. Yatağa girmeden 5 dakika önce idrara çıkıyorum.
Yatağa girip sağa sola dolanıyorum saat 2.5 - 3 oluyor. Tekrar idrara gidiyorum. Gelip yatıyorum. Uykumdayken çok yoğun geldiği için uyanıp tekrar idrara gidiyorum. Uyanıyorum, uyandığımda sanki gece hiç idrara kalkmamışım gibi yine oluyor. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Geceleri idrara kalkmaktan artık ciğerlerim soldu yemin ederim cinnet falan geçiricem. Bitmiyor lanet şey. Deli dehşet sıvı tüketen bir insanda değilim. Neden böyle oluyor olabilir?
Genelde ben bunun benzer durumunu stressliyken yaşarım. Çok stress yaparmısınız?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam, burada kimse net bir bilgiye sahip değildir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi normal bir durum değil. Doktora başvurmakta fayda var.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam eğer gün içinde çok sık idrara çıkıyorsanız doktora gözükün
Şekersiz şeker hastalığı veya diyabet olabilir.
Sadece geceleri böyle sorun varsa psikolojik sanırsam başka şeyler düşünün :)

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer gün içinde çok sık idrara çıkıyorsanız doktora gözükün
Şekersiz şeker hastalığı veya diyabet olabilir.
Sadece geceleri böyle sorun varsa psikolojik sanırsam başka şeyler düşünün :)
Ben buradayım diye bağırıyor resmen. Uyutmuyor. O tatlı uykumdan sıcak yatağımdan kalkıp lanet ede ede gidiyorum. Sanki vücudum kanı bile idrara çeviriyor bitmiyor bitmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde ben bunun benzer durumunu stressliyken yaşarım. Çok stress yaparmısınız?
Yok hocam pek stress yapan biri değilim ancak sürekli hesap kitap yapıyorum kafamda hiç boş durmuyor. Her saniye bir hesap var. Bunla da pek alakalı değildir gibi.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ben buradayım diye bağırıyor resmen. Uyutmuyor. O tatlı uykumdan sıcak yatağımdan kalkıp lanet ede ede gidiyorum. Sanki vücudum kanı bile idrara çeviriyor bitmiyor bitmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam pek stress yapan biri değilim ancak sürekli hesap kitap yapıyorum kafamda hiç boş durmuyor. Her saniye bir hesap var. Bunla da pek alakalı değildir gibi.
Alakalı olabilir. bende Çok düsünce stressi bırakınca geçiyor sık idrara çıkmam

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Üşüme durumunuz nasıl ? Ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın ben üşüdüğümde bu şekilde olurdu. Bilinç altında durumu çok takıyor olduğunuz için sürekli tetikte olabilir misiniz ?

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üşüme durumunuz nasıl ? Ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın ben üşüdüğümde bu şekilde olurdu. Bilinç altında durumu çok takıyor olduğunuz için sürekli tetikte olabilir misiniz ?
Aslında buda olabilir. Çünkü bir alışkanlığım var. Çişim varken yemek yiyemem mesela. Tamamen yapıp öyle daha rahat huzurlu yediğimi hissediyorum. Son 300 yemek yiyişimin 299 u kesinlikle bu şekilde.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Aslında buda olabilir. Çünkü bir alışkanlığım var. Çişim varken yemek yiyemem mesela. Tamamen yapıp öyle daha rahat huzurlu yediğimi hissediyorum. Son 300 yemek yiyişimin 299 u kesinlikle bu şekilde.
Sosyal hayatınızı aşırı kötü etkilemeye başlamadan durumdan kendinizi uzaklaştırın. Gün içerisindeki ürik durumu dengelemek için de su tüketiminizi yaş ve vücut durumunuza göre bence dengeleyin. Suyun gerektiği kadarı önemli. Azı ve çoğu zararlı olduğu gibi.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

Bazen geceleri uykumdan 2 kere kalktığım dahi oluyor.
1 2 yıl önce bende böyleydim yataga girmeden iser tam yatar gözümu kaparken tekrar gelirdi uyuyana kadar 5 6 kere kalkıyordum psikolojik olarakdi bende düşündüğüm için geliyordu şuan yok da prostat olma ihtimali de var doktora bi görünün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,466
Üyeler
164,504
Son üye
Efkan57
Top Bottom