✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Annen lavaboda basacak o zaman.Zaten anneme yakalanmamak için lavaboya gidip lavaboda yiyor
Başka çözüm yolu bulamadım.
Annen lavaboda basacak o zaman.Zaten anneme yakalanmamak için lavaboya gidip lavaboda yiyor
tuvalet kağıdının fiyatını gössterebilirsin (!) boşverde bence ailene söyleArkadaşlar daha önceden bana çok ufak parça koparıp yediğni söylemişti ona sana zarar verebilir bir daha yapma demiştim ama olayı çok büyütmüş 2-3 sayfa tuvalet kağıdı yiyordu az önce 2. sınıfa gidiyor 8 yaşında
bu huyundan vaz geçmesi için ne yapabilirim anneme söyliyeyim diyorum kendi içimden ama ona söz verdim soylemeyeceğim diye çünkü o gizli bir şey yaotığı zaman hep bana söyler olurda ben anneme soylersem bana güveni sarsılır ve kendine zarar verecek bir şey yapıp bana söylemez diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce? (Ben abisiyim)
Hocam piskolojisi çok garip arkadaşlarından her duyduğunu gerçek sanıyor konuyu açmadan önce bana şöyle dedi:Arkadaşlarım söyledi bir kadın varmış oje içiyormuş kadına hiç bir şey olmamış banada bir şey olmaz.DediBu durumu ailene anlatmadığın için kardeşinin başına bir şey geldiğinde çekeceğin vicdan azabıyla baş edebileceğini düşünüyorsan söyleme. Ağabeyi ya da ablası olarak konu ne olursa olsun kardeşini korumak zorundasın. Kardeşin gizli gizli abur cubur yemiyor, midesine zor belki de hiç sindiremeyeceği maddeler sokuyor.
De onu yiyince o hep midemde kalacak fln birşeyler uydurarak korkutursan birdaha yapmazArkadaşlar daha önceden bana çok ufak parça koparıp yediğni söylemişti ona sana zarar verebilir bir daha yapma demiştim ama olayı çok büyütmüş 2-3 sayfa tuvalet kağıdı yiyordu az önce 2. sınıfa gidiyor 8 yaşında
bu huyundan vaz geçmesi için ne yapabilirim anneme söyliyeyim diyorum kendi içimden ama ona söz verdim soylemeyeceğim diye çünkü o gizli bir şey yaotığı zaman hep bana söyler olurda ben anneme soylersem bana güveni sarsılır ve kendine zarar verecek bir şey yapıp bana söylemez diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce? (Ben abisiyim)