Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mehmet

Britra arıtmalı su sebili alınır mı

https://ty.gl/hpwb1xrbzi91b Sizce alınır mi kullanan var mı
  2. Mehmet

Vücutta iz olması polis, asker olmaya engel mi?

Polislik için 5 metreden esgal belirtmiyorsa sıkıntı yok.
  3. Mehmet

Sivilce İçin Krem Önerisi

Doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben cleocin T kullanıyorum.
  4. Mehmet

Diş teli fiyatı hakkında

Bende de hiç ağrı olmadı en az 2 hafta yemek yiyemedim. Sanırım yamukluk oranına göre bu durum.
  5. Mehmet

Diş teli fiyatı hakkında

Kesinlikle en ufak bir acı yok. Sonrasında ilk bir kaç hafta yemek yemekte zorlanabilirsiniz.
  6. Mehmet

Diş teli fiyatı hakkında

Hocam sadece bir süre alışma süresi ve zaman zaman zorluk yaşayacağınızı bilin . Onun dışında çok bir problem yok.
  7. Mehmet

Diş teli fiyatı hakkında

Çok fazla fark etmiyor. Bir süre sonra bir parçanız haline geliyor ve alışıyorsunuz. Diş fırçalarken biraz da özenli fırçalıyorum. Aralara dikkat ediyorum o kadar.
  8. Mehmet

Diş teli fiyatı hakkında

Ortalama 1.5 senedir ağzımda. Eskiden dikkat ediyordum. Şuan kola içmemek harici dikkat etmiyorum.
  9. Mehmet

Diş teli fiyatı hakkında

Ortalama 6 ay önce 20k civarı fiyat vermişlerdi. Yani dolar arttı falan 30k olmasa da yakındır diye düşünüyorum. Bi tık pahalı geldi. Şuan diş teli kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin.
  10. Mehmet

Akne ve akne izi problemi

Ya sürmeden yüzümü yıkıyorum kuruduktan sonra sürüyorum. Belki de bu doğru değildir bilmiyorum. İkisini birlikte kullanırsan sıkıntı olur mu bilmiyorum.
  11. Mehmet

Akne ve akne izi problemi

Cleocin T kullanıyorum. Önceden sivilcelerim üstü beyaz şekilde iltihaplanirdi. Şimdi sivilce daha küçükken üstüne cleocin T sürüyorum ve sivilce zamanla sönüyor. Eskiden iltihaplı çıktığı için iz de bırakıyordu. Ancak doktor gözetiminde ve bazı önemli noktalara dikkat edilerek kullanılması...
  12. Mehmet

Şükürler olsun Sigarayı bıraktım

Paranla zehirlenmek. Tebrikler dostum darısı içenlerin başına artık :D Artık her gün dürüm gömersin o paraya
  13. Mehmet

Diş Teli Hakkında Merak Ettiklerim Var

nutella yasak ama gömüyom ben :ROFLMAO: iyi temizliyom sonra ,
  14. Mehmet

Evet devlette takıyorlar. Ve çok daha ucuz. Ama ben devlette 2019'da sıraya girdim. 2023 yılında tel takılacaktı. Pandemi girdi araya 2025 oldu :D. Dostum dürüm sevdanı anlayabiliyorum o sevda bende de var :D. Dürüm gerçekten parçalanıyor. Yemesi zor açıkçası. Ama sağlık her şeyden önemli...
  15. Mehmet

8k fln. Taksitle ödeyince koymuyor 😂
  16. Mehmet

1- Diş teli ne kadar durur. Doktorumun bana verdiği bilgiye göre ağızdan ağıza değişir. Ancak ortalama bir süre vermek gerekirse 1.5 2 sene. Benim ağzımda da o kadar duracak. 2- Kötü yanları neler? Kötü yanları kopararak yemek yiyememek ve kola, soda vb gazlı içeçekleri içemem dışında çok bir...
  17. Mehmet

Dostum 5 - 6 aydır kullanıyorum. Sana birazdan PC'ye geçince detaylı bilgi vereceğim. Başka soruların var ise bana sorabilirsiniz.
  18. Mehmet

DA Forum hangi aşıyı yaptırdı/yaptıracak(ANKET)

Dün biontech oldum. Kafamı kaldıramıyorum. Bugün biraz daha iyiyim. Sadece kol ağrısı var.
  19. Mehmet

16 yaş neden aşı randevusu alamıyor?

Ben 1-2 ay önce 17 yaşına girdim ancak hala randevu çıkmadı.
  20. Mehmet

Diş Teli Ücretini Ne Zaman Ödüyoruz?

Ben kullanıyorum tel hakkında sorularını sorabilirsin. Diş teli fiyatı doktordan doktora değişiyor. Ödeme ise yine doktordan doktora değişiyor.
Top Bottom