Hocam ben geçen hafta 23000'e yaptırdım. Sen nereye sordun? Altın kaplama diş teli mi yapıyorlar?sen yine iyisin kankam baan 70k dediler ve seçimden sonra eminim 80 civarı olmuştur
2 sene önce devlette tam 950 TL'ye yaptırdım. Tedavimde 10 ay falan sürdü.Bugün diş teli taktırmak için gittik. Doktor 30-40k gibi fiyat dedi. Ben 16-20k bekliyordum. Fiyat normal mi?
Ortalama 6 ay önce 20k civarı fiyat vermişlerdi. Yani dolar arttı falan 30k olmasa da yakındır diye düşünüyorum. Bi tık pahalı geldi.Bugün diş teli taktırmak için gittik. Doktor 30-40k gibi fiyat dedi. Ben 16-20k bekliyordum. Fiyat normal mi?
Yemek falan bir şey yerken dikkat ediyor muyuzOrtalama 6 ay önce 20k civarı fiyat vermişlerdi. Yani dolar arttı falan 30k olmasa da yakındır diye düşünüyorum. Bi tık pahalı geldi.
Şuan diş teli kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin.
Ortalama 1.5 senedir ağzımda. Eskiden dikkat ediyordum. Şuan kola içmemek harici dikkat etmiyorum.Yemek falan bir şey yerken dikkat ediyor muyuz
Çok fazla fark etmiyor. Bir süre sonra bir parçanız haline geliyor ve alışıyorsunuz. Diş fırçalarken biraz da özenli fırçalıyorum. Aralara dikkat ediyorum o kadar.Cips flan fark ediyor mu? diş fırçalarken bir şey yapıyor muyuz
kanka benimkisi bir tık farklı bana damak ameliyatı gerekiyor o yüzden bu kadar pahalıHocam ben geçen hafta 23000'e yaptırdım. Sen nereye sordun? Altın kaplama diş teli mi yapıyorlar?
evet pahalı kankam ve ben de nasıl yaptıracağım diye düşünüyorum ama bir yol bulamıyorum maalesef.Ortalama 6 ay önce 20k civarı fiyat vermişlerdi. Yani dolar arttı falan 30k olmasa da yakındır diye düşünüyorum. Bi tık pahalı geldi.
Şuan diş teli kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin.
Ben 4 sene önce özelde 4K ya taktırmıştım kaliteli bir mekan hemde.Bugün diş teli taktırmak için gittik. Doktor 30-40k gibi fiyat dedi. Ben 16-20k bekliyordum. Fiyat normal mi?
Teşekkürler hocam. Son olarak sizin diyeceğiniz bir şey var mı? Yani şu yaparsan daha iyi olur şunu yapma vs. diyeceğiniz bir şey var Mı?Çok fazla fark etmiyor. Bir süre sonra bir parçanız haline geliyor ve alışıyorsunuz. Diş fırçalarken biraz da özenli fırçalıyorum. Aralara dikkat ediyorum o kadar.
Hocam sadece bir süre alışma süresi ve zaman zaman zorluk yaşayacağınızı bilin . Onun dışında çok bir problem yok.Teşekkürler hocam. Son olarak sizin diyeceğiniz bir şey var mı? Yani şu yaparsan daha iyi olur şunu yapma vs. diyeceğiniz bir şey var Mı?
2,5k ya taktırdım Kasım 2022'deBugün diş teli taktırmak için gittik. Doktor 30-40k gibi fiyat dedi. Ben 16-20k bekliyordum. Fiyat normal mi?