Neler Yeni

Diş teli fiyatı hakkında

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bugün diş teli taktırmak için gittik. Doktor 30-40k gibi fiyat dedi. Ben 16-20k bekliyordum. Fiyat normal mi?
Ortalama 6 ay önce 20k civarı fiyat vermişlerdi. Yani dolar arttı falan 30k olmasa da yakındır diye düşünüyorum. Bi tık pahalı geldi.
Şuan diş teli kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ortalama 6 ay önce 20k civarı fiyat vermişlerdi. Yani dolar arttı falan 30k olmasa da yakındır diye düşünüyorum. Bi tık pahalı geldi.
Yemek falan bir şey yerken dikkat ediyor muyuz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ortalama 1.5 senedir ağzımda. Eskiden dikkat ediyordum. Şuan kola içmemek harici dikkat etmiyorum.
Cips flan fark ediyor mu? diş fırçalarken bir şey yapıyor muyuz

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Cips flan fark ediyor mu? diş fırçalarken bir şey yapıyor muyuz
Çok fazla fark etmiyor. Bir süre sonra bir parçanız haline geliyor ve alışıyorsunuz. Diş fırçalarken biraz da özenli fırçalıyorum. Aralara dikkat ediyorum o kadar.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
Hocam ben geçen hafta 23000'e yaptırdım. Sen nereye sordun? Altın kaplama diş teli mi yapıyorlar?
kanka benimkisi bir tık farklı bana damak ameliyatı gerekiyor o yüzden bu kadar pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet pahalı kankam ve ben de nasıl yaptıracağım diye düşünüyorum ama bir yol bulamıyorum maalesef.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok fazla fark etmiyor. Bir süre sonra bir parçanız haline geliyor ve alışıyorsunuz. Diş fırçalarken biraz da özenli fırçalıyorum. Aralara dikkat ediyorum o kadar.
Teşekkürler hocam. Son olarak sizin diyeceğiniz bir şey var mı? Yani şu yaparsan daha iyi olur şunu yapma vs. diyeceğiniz bir şey var Mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Teşekkürler hocam. Son olarak sizin diyeceğiniz bir şey var mı? Yani şu yaparsan daha iyi olur şunu yapma vs. diyeceğiniz bir şey var Mı?
Hocam sadece bir süre alışma süresi ve zaman zaman zorluk yaşayacağınızı bilin . Onun dışında çok bir problem yok.

Top Bottom