- En İyi Cevap
- 1
Hocam bana da 1 ay sonra takılacak diş telim takarken acıyor mu korkuyorum biraz.Hocam sadece bir süre alışma süresi ve zaman zaman zorluk yaşayacağınızı bilin . Onun dışında çok bir problem yok.
Hocam bana da 1 ay sonra takılacak diş telim takarken acıyor mu korkuyorum biraz.Hocam sadece bir süre alışma süresi ve zaman zaman zorluk yaşayacağınızı bilin . Onun dışında çok bir problem yok.
Nerde yaptırdınız hocam ?Ben geçen hafta yaptırdım 23000 TL ödedim.
İstanbul Beylikdüzü Sentez DişNerde yaptırdınız hocam ?
Kesinlikle en ufak bir acı yok. Sonrasında ilk bir kaç hafta yemek yemekte zorlanabilirsiniz.Hocam bana da 1 ay sonra takılacak diş telim takarken acıyor mu korkuyorum biraz.
Hocam ben 4-5 gün yemek yemekte zorlandım. Geçen Cuma yaptırdım. Cumartesi uyandığımda aşırı ağırmıştı. 4-5 gün ağırdı. Ama en çok Cumartesi.Kesinlikle en ufak bir acı yok. Sonrasında ilk bir kaç hafta yemek yemekte zorlanabilirsiniz.
Bende de hiç ağrı olmadı en az 2 hafta yemek yiyemedim. Sanırım yamukluk oranına göre bu durum.Hocam ben 4-5 gün yemek yemekte zorlandım. Geçen Cuma yaptırdım. Cumartesi uyandığımda aşırı ağırmıştı. 4-5 gün ağırdı. Ama en çok Cumartesi.
Muhtemelen.Bende de hiç ağrı olmadı en az 2 hafta yemek yiyemedim. Sanırım yamukluk oranına göre bu durum.
Evet ilk gün çorba makarna tarzı şeyler.İlk taktırdığımızda çorba tarzı yemekler mi yiyorduk?
Rica ederim.Teşekkürler
4 sene önce 6K ya yaptırdım.Bugün diş teli taktırmak için gittik. Doktor 30-40k gibi fiyat dedi. Ben 16-20k bekliyordum. Fiyat normal mi?