Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

Hocam uyuz belirtileri başlamış olabilir veya herhangi bir önemli sağlık problemiyle karşı karşıya olabilirsiniz. 1 aydır da beklemişsiniz, orası hafife alınabilecek bir bölge değil. Bunun farkındasınızdır. Randevunuzu ürolojiden alın ve doktorunuzu erkek seçin. En erken zamanda gidin.
  2. Ragnar Adamdır

Gözüme yapıştırıcı buharı kaçtı kalıcı sorun olur mu ?

Olmaz hocam her insan göze bir şey kaçtığında yada yanınca anlık ovalıyor bunu devamlı yapmamak lazım sadece siz sadece sakin olun bekleyin düzelir acısı
  3. Ragnar Adamdır

Gözüme yapıştırıcı buharı kaçtı kalıcı sorun olur mu ?

Bişey olmaz hocam gözünüze daha fazla temas etmeyin elinizle karıştırmayın düzelir
  4. Ragnar Adamdır

Kuşum kapıya sıkıştı

Peki hocam haklısınız umarım bugün götürmüştür ve sağlıcakla kalır kuşumuz. Yorumum için özür diliyorum
  5. Ragnar Adamdır

Kuşum kapıya sıkıştı

Ya ben böyle hastalık konularına anlam veremiyorum o kuşu kontrol etmeden bakmadan ne biliyim görmeden burdan sana kim yardım edebilir. Hayvanı veterinere götür lütfen
  6. Ragnar Adamdır

5 Aydır Şampuan Kullanmıyorum

Konazol seni çözer hocam biraz beklet öyle durula
  7. Ragnar Adamdır

16 yaşından sonra daha ne kadar boy atılır ?

kol bacakta vardı ama sakalım yoktu
  8. Ragnar Adamdır

yani hocam bende anlamadım benim annem 160 babam 176 falan ama ben anormal bi boy attım beklemiyordum
  9. Ragnar Adamdır

yani artabilir hocam öte yandan sporda yapabilirsiniz
  10. Ragnar Adamdır

17 yaşında 1.64 tüm 19 uma girdim 1.82 yim
  11. Ragnar Adamdır

Vucuduma göre beslenme programı tavsiyesi ( Resim ekledim )

hocam ağırsağlam 5x5 programı yaz çıkar uzun süre sonra tekrar başladıgım için bi full body yapıyorum 2 3 haftalık sonra ona başlıyacağım
  12. Ragnar Adamdır

ya tabii ki bana uyma benim boyum 1.81 ve kilomu 75 74 yapıp estetik bi vucuta odaklıyım şuan kendime öyle bir vucut yakıştırıyorum sen kendine hangisi yakıştırıyorsan o yönde ilerle ama sana estetik çok iyi gider tipinde var :D
  13. Ragnar Adamdır

şuan direkt bölge çalışma bence vucudun estetige çok uygun 3 kilo daha ver estetik vucuta başla ve bence 5x5 programı 10 numara gider ne yiyecegin konusuna gelirsek alman gereken protein ve karbonhidratı hesapla internette milyon tane program var örnegin 100gram protein alman lazım ve 2000...
  14. Ragnar Adamdır

16 yaşında 178 boyundayım

şuan 18 im 17 imde yaklaşık 3 ay içinde 165 ten 175 sonraki 5 ay süresince 180 oldum fitnessa gidiyordum artısı oldu herhalde ve sağlıklı beslenmedim fazla ne bulursam yedim spor yaptığım için
  15. Ragnar Adamdır

Sizce Bu Tansiyon Değerleri Normalmi

Anlamam ama gün içinde o kadar yenilen şeye normal diyesim geldi
  16. Ragnar Adamdır

Nasil kilo alabilirim

valla gün içi ve sonrasını bilmem ama her sabah yulaflı omlet bas
  17. Ragnar Adamdır

Psikolojik Sorunlarım var sanırım

yapmaaaa sen liberalsin olum kendinde gel beni örnek al xd şaka bi yana ergensin normaldir üni de düzelirsin ciddiyim bu arada
  18. Ragnar Adamdır

Asansör dairesi sağlığa zarar verirmi

Sese bakmak lazım hocam diğer türlü bi zarar olmaz ses ve titreşim yapmıyorsa sıkıntı olmaz
  19. Ragnar Adamdır

2.doz biontech aşısından sonra yan etki oluyor mu

Bende ikisinde de bir şey olmadı vurduğum gün arkadaşım aynı sizin gibi oldu ateş halsizlik ve kolda ağrı ben bench press basıyordum salonda. kişiden kişiye değişiyor ve normal
  20. Ragnar Adamdır

Sanırım balıktan dolayı zehirlendim

Yani bi karadenizli olarak sanırım (sadece hamsi adına konusuyorum) hamsiden kısa süre önce hamsiyle beraber hamsiden sonra süt ürünleri tüketmek zehirlenmeye kadar götürüyor bizzat kendim hamsi yerken ayran içtiğim için tecrübe ettim bunun ileri safhalarında eğer kusamıyorsan zorlayıp kusman...
Top Bottom