Neler Yeni

16 yaşından sonra daha ne kadar boy atılır ?

alkolikpanda

80+ Bronze
arkadaş bu boy mevzusunu bende çok takıyorum ama olması gereken umursamamak ayrıca bilmen gereken bir şey var bu iş tamamen genetik ve şans belli olmaz 18 yaşında boyun fırlayadabilir o yüzden çok da şey yapma , hea benim boyumda 172 bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim arkadaş Annesi 158 Civarı babası 165 Falan Çocuk benle yaşıt 179. Bazende genetige bakmiyor
genetik diyince her zaman aklınıza anne baba gelmesin bunun dayısı halası amcası dedesi nenesi kardeşi falanı filanı var

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,003
İsim
Lokman Doğan
arkadaşın erkekmiydi kızmıydı , erkekse o boy normal değil vollah
erkek şöyle 9. sınıfta sınıfımız erkeklerinin boyu 163 165 ti ama onun 148 di 12. sınıfta 171 filan oldu biz 10 -15cm artarken o 20 -25 arttı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aşağı yukarı 181 filan olursun diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Engine
arkadaş bu boy mevzusunu bende çok takıyorum ama olması gereken umursamamak ayrıca bilmen gereken bir şey var bu iş tamamen genetik ve şans belli olmaz 18 yaşında boyun fırlayadabilir o yüzden çok da şey yapma , hea benim boyumda 172 bu arada

genetik diyince her zaman aklınıza anne baba gelmesin bunun dayısı halası amcası dedesi nenesi kardeşi falanı filanı var
Çocukluk Arkadaşım,Dayısı,halası vs hepsini tanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mavi battaniye

en kısa amcam 173 halalarımın da 165+ bir de 185 amcam falan var

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
boy uzamasına egzersiz olarak esneme ,voleybol ,basketbol öneririm
"boyum en son ne kadar olur" diye şartlanma, dert etme... Kısmetin neyse bahtında o olur.
Bazen hiç boyu uzamayıp bir anda boy atanlar var, (yabancı basketbolcuların lise, üniversite dönemi mesela )

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
Dostum Anne ve babanın boyu kaç? İkisini toplayıp ikiye bölüp 6.5 ekleyerek hedef boyunu bulabilirsin(+10 -10 sapma payı var ama en azından bi fikir verir sana). Boy atma meselesi de ergenliğin hangi evresinde ve ergenliğe ne zaman girdiğine bağlı bir şey. Bol zıplamalı sporlar yapmanı öneririm uzamak hem çevresel faktörlere hem de genetiğe bağlı bir şey.

kmkc_smh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Semih Ekmekçi
Benim yaş 16 boy 176 190 olur muyum acaba

Top Bottom