Kalori ve boy hakkında

Notghost

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar boyum 174 boyumla alakalı bir problemim yok sadece 17 yaşındayken çok yağlanmıştım ve kilo vermek istemiştim baya kilo verdim ama kilo verirken sağlıksız şekilde verdim ne kadar az kalori alırsam o kadar iyi diye 3 ay felan bu süreç sürdü boyumun daha uzun olmasını etkilemişmidir merak ettim.

Hocam boya etki etmiş olabilirsiniz ama maximum 2-3 cm zaten boyunuzun %90ı anne ve baba genlerinden gelir. boyunuzda çok kısa değil bu arada ortalama erkek boyundasınız.

Hocam boya etki etmiş olabilirsiniz ama maximum 2-3 cm zaten boyunuzun %90ı anne ve baba genlerinden gelir. boyunuzda çok kısa değil bu arada ortalama erkek boyundasınız.
Dediğim gibi boy kompleksim yok ama merak ettim sadece çünkü cidden sağlıksız biçimde verdim belkide 17 yaşındayken uzamamı tamamlamıştırım bilmiyorum

Hocam gelişme çağında beslenmenin büyümeye etkisi tabii ki vardır ama 174 boy güzel bir boy belki bir 2-3cm daha uzarsınız. dikkat edin bundan sonra sağlıklı şekilde kilo alıp vermeye yeterli olacaktır.

Hocam gelişme çağında beslenmenin büyümeye etkisi tabii ki vardır ama 174 boy güzel bir boy belki bir 2-3cm daha uzarsınız. dikkat edin bundan sonra sağlıklı şekilde kilo alıp vermeye yeterli olacaktır.
Şuan 20 yaşındayım teşekkür ettim 17 yaşındayken bu hatayı yapmıştım :)

Şuan 20 yaşındayım teşekkür ettim 17 yaşındayken bu hatayı yapmıştım :)
Uzun süre sağlıksız beslenme ve kambur durma gibi şeyler yapmadıysanız etkilemesi zor.

3 ay baya az kalori aldım
3 ay etkilemiş olabilir plakalarınızı zamanında tabii ki ama bu düşük bir ihtimal genelde daha kalıcı ve uzun sağlıksız hareketler kalıcı etki yapar , etki yapmış olsa bile normale döndüğünüzde vücut toparlar kendini.

Yakşa
3 ay baya az kalori ald

3 ay etkilemiş olabilir plakalarınızı zamanında tabii ki ama bu düşük bir ihtimal genelde daha kalıcı ve uzun sağlıksız hareketler kalıcı etki yapar , etki yapmış olsa bile normale döndüğünüzde vücut toparlar kendini.
Bende pek etkiliyeceğini düşünmemiştim yanlış anlamazsan sağlıkçımısın bilgin varya o manada

Yakşa

Bende pek etkiliyeceğini düşünmemiştim yanlış anlamazsan sağlıkçımısın bilgin varya o manada
Yok hocam araştırmayı seviyorum diyelim zamanında bu konuyla ilgili okumuştum bilgiler oradan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri