MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
31 ne ki ya?Ramazan geldiği için komple bırakcaz anlamı 31
31 ne ki ya?Ramazan geldiği için komple bırakcaz anlamı 31
Bilmiyonmu cidden31 ne ki ya?
Forumda grupça 31'i bırakalım kim bizimleRamazan geldiği için komple bırakcaz anlamı 31
ya dalga geçiyorum kankicim.Bilmiyonmu cidden
hacı sen valla vücut iyi yağ ben yağ torbasıyım ve psikolojik olarak çöküğüm bugün arkadaş sağolsun çiğköfte ayran içtim cips almış yarım paket yiyince depresife bağladım cipsi aşırı az yiyorum zaten bugün yedim neyse kola yeme alışkanlıklarım çok şey şuan 90 kiloyum daha geçen hafta 95 tim yiyince pişmanlık hissi oluyor şuan bunu yazarken de pepsş max var sözde 0 kalori basıyorum ama bilmiyorum çok garip geliyor yağlıyım çok kafayı sıyırcam psikolojiyle ama durmak yok.Adamsın bas
yazıl hacı bas dikkat et kendinebende yazın koyde sporumu felan yapacagım tekvandoya yazılcagım.
0 Kalori içecekleri iç çok fazla abartmadan mesela günde 1litreyi geçme 1 kere kötü beslendin diye her şey bitti diye de bir şey yok tabiikide arada bi diyette kaçamaklar yapacaksın.hacı sen valla vücut iyi yağ ben yağ torbasıyım ve psikolojik olarak çöküğüm bugün arkadaş sağolsun çiğköfte ayran içtim cips almış yarım paket yiyince depresife bağladım cipsi aşırı az yiyorum zaten bugün yedim neyse kola yeme alışkanlıklarım çok şey şuan 90 kiloyum daha geçen hafta 95 tim yiyince pişmanlık hissi oluyor şuan bunu yazarken de pepsş max var sözde 0 kalori basıyorum ama bilmiyorum çok garip geliyor yağlıyım çok kafayı sıyırcam psikolojiyle ama durmak yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazıl hacı bas dikkat et kendine
bırakcam diyorum bırakamıyorum lanet şeyi ramazan geliyor iftardan sonra gusülle devam ediyor yeme alışkanlığımdan şu psikolojimden şu lanet mental sorunlardan nefret ediyorum kafayı sıyırıcam gün içinde göstermiyorum ama akşamları çöküyorum.31i bende birakicam bugun son
wp dostum okumak benide senin kadar mutlu etti, verdiğin kararlar güzel umarım uygulayabilirsin.Şu ana kadar aşırı abur cubur bağımlısıydım .Kola cips tiryakisiydim cipsi azalttım ama kola diyette olsa devam ediyordum .Döner vs aklınıza gelecek çoğu şeyi yiyordum bu yüzden bayağı kilo aldım ama bir bakıma omuzlarım irileşti daha yapılı oldum ama yağ problemleri oldu spora gidiyorum ve artık ciddi manada kendime çekidüzen vermek istiyorum .Prime dönemi olmasını istiyorum artık saçımı da 3'e vurma fikri geliyor aklıma geçen haftaya kadar 95'lerde bir şeydi kilom şimdi 90'larda bir şey boyum da 173-175 falan hedefim fit bir vücut orta düzey kas 78-80 kilo ve 177-180 boy kilo ve diğerleri tamam boy için çok çabalayacağım .Uyku düzenim zor 2'den önce yatakta olun derler 2'den önce yatıyorum genelde ama bundan sonra daha da dikkat etmeye çalışıcam .Her gün yumurta vs protein ağırlıklı besleneceğim abur cuburu azaltıcam inşallah takıntıların da üzerine gideceğim sabah kalkıp parkta koşucam vs her gün okulda bomboş depresif hayatı sorguluyordum sporla geri dönmeye çalışacağım. Tabii psikolojik olaral ağrılarım oluyor takıntılardan onu da çözeceğim çözemessem spor ile azaltmaya çalışacağım .4 gün sonra doğum günüm daha doğrusu 1 saat sonra 3 gün oluyor 17 olacağım 18 içine gireceğim zaman hızlı geçmiş ben bile bunu yazarken garip hissettim kendime iyi bakacağım okuduysanıız teşekkür ederim. edit ramazanda geliyor mastürbasyonu da bırakıcaz Allah yardımcımız olsun.