Neler Yeni

2.doz biontech aşısından sonra yan etki oluyor mu

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
arkadaşlar dün baş ağrısı vardı aşıdan 2 3 saat sonra parol içtim geçti şimdi ateşim 36.5 37 arasında dolanıyor ve biraz halsizlik var bunlar normal mi bir de iğne olan kolum aşırı ağrıyor size ne gibi etkileri oldu belirtirmisiniz NOT: ilk doz da çok bir yan etki olmadı hatta nerdeyse hiç olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar dün baş ağrısı vardı aşıdan 2 3 saat sonra parol içtim geçti şimdi ateşim 36.5 37 arasında dolanıyor ve biraz halsizlik var bunlar normal mi bir de iğne olan kolum aşırı ağrıyor size ne gibi etkileri oldu belirtirmisiniz NOT: ilk doz da çok bir yan etki olmadı hatta nerdeyse hiç olmadı
bu arada baş ağrısı hariç diğer rahatsızlıklar tam 24 saat sonra patlak verdi

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Bende ikisinde de bir şey olmadı vurduğum gün arkadaşım aynı sizin gibi oldu ateş halsizlik ve kolda ağrı ben bench press basıyordum salonda. kişiden kişiye değişiyor ve normal

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ikisinde de bir şey olmadı vurduğum gün arkadaşım aynı sizin gibi oldu ateş halsizlik ve kolda ağrı ben bench press basıyordum salonda. kişiden kişiye değişiyor ve normal
teşekkürler

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
anlıyorum ama kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum
72 saate aşı vucuttan atlıyor. Kas bölgesine Vichs tarzı buharlaşan krem sürebilrsiniz ben 1 dozda uyguladım iyi gelmişti. 2 de yıkandım(Evet sıkınntı yok) Yıkanma çok iyi gelmişti. Yıkanınca o bölge baya bi gevşedi iyi hissetim kendimi
YTD

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
misfit
Bünyeden bünyeye değişiyor. 2 aşıda beni mahvetmişti, ayakta duracak halim yoktu ama 1 gün sonra kol ağrısı hariç bir yan etki görmedim.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Bünyeden bünyeye değişiyor. 2 aşıda beni mahvetmişti, ayakta duracak halim yoktu ama 1 gün sonra kol ağrısı hariç bir yan etki görmedim.
evet aynısı bana oldu şu an iyiyim

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Duş alırsan biraz daha rahatlayabilirsin. Bu arada ben hâlâ aşı olamadım. Sinovac mı önerirsiniz Biontech mi?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Duş alırsan biraz daha rahatlayabilirsin. Bu arada ben hâlâ aşı olamadım. Sinovac mı önerirsiniz Biontech mi?
Sinovac - Az Yan etki Profili-Daha az Koruma( Yan etkilerinden Cekinirseniz Olabilirsiniz)
Biontech - Ortalama Yan etki Profili (Koruma Önemli diyorsanız Olabilirsiniz)
2 Aşıda Koranavirüse Karsı etkili Koruma sağlar.
2 Asıda Ortala Yüzde 80 Ornında Hastane Yatışını önlüyor.
@DOGANALPASLAN

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
biontech bildiğim kadarıyla direkt ölü virüsü enjekte ediyor yani direkt antikor ben biontech öneririm

Top Bottom