Neler Yeni

Gözüme yapıştırıcı buharı kaçtı kalıcı sorun olur mu ?

Fidel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fidel
Arkadaşlar odada kapalı alanda hızlıca yapıştırayım sonra camı açarım derken yapıştırıcıya çok yaklaştım sanırım. Gözlerimi soğan yakar gibi 1 saniyeliğine yaktı. İki kere gözlerimi yıkadım şu an bir kızarıklık , ağrı vs bir şey yok fakat endişeliyim. Gözlerimde bir şey varsa bunu nasıl anlarım?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
olmaz çok oldu bana.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Arkadaşlar odada kapalı alanda hızlıca yapıştırayım sonra camı açarım derken yapıştırıcıya çok yaklaştım sanırım. Gözlerimi soğan yakar gibi 1 saniyeliğine yaktı. İki kere gözlerimi yıkadım şu an bir kızarıklık , ağrı vs bir şey yok fakat endişeliyim. Gözlerimde bir şey varsa bunu nasıl anlarım?
göz kendini çabuk temizler, İçini rahat tut.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Bişey olmaz hocam gözünüze daha fazla temas etmeyin elinizle karıştırmayın düzelir

Fidel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fidel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey olmaz hocam gözünüze daha fazla temas etmeyin elinizle karıştırmayın düzelir
Tekrar sorduğum için kusura bakmayın ama ben 4-5 kere hafif sertlikle ovalamıştım çok da şey olmaz değil mi

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Tekrar sorduğum için kusura bakmayın ama ben 4-5 kere hafif sertlikle ovalamıştım çok da şey olmaz değil mi
Olmaz hocam her insan göze bir şey kaçtığında yada yanınca anlık ovalıyor bunu devamlı yapmamak lazım sadece siz sadece sakin olun bekleyin düzelir acısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom