Arama sonuçları: *

1. A

Ara sıra gelip geçmeyen kalp ağrısı

doktor değilim bende çok anlamıyorum dediğim gibi önceden bendede varda hala azda olsa var doktor kalpte sıvı birikmiştir demişti ama bişey çıkmadı
  2. A

Diyette Magnum yemek

belli bi kas kütlesinin üstündeysen 10 tanede yesen kilo almazsın zayıfsan zaten kilo alman gerek kiloluysanda yememen lazımdı ama bişey olmaz bi magnumdan
  3. A

Ara sıra gelip geçmeyen kalp ağrısı

kas ağrısıdır veya çok yediğin için mide asidi göğüse kadar çıkmıştır kalple alakası yok ortopediye görün
  4. A

kj kcal kalori hesabı

gün gün olarak mı? tamam bekle
  5. A

kj kcal kalori hesabı

kilo verceksen güçlenemezsin güçlenceksen kilo veremezsin kendin seçmen lazım
  6. A

kj kcal kalori hesabı

Kcal değerine bak 1 kcal = 4 kj ama sporla uğraşıyorsan kaloriye takılma önüne geleni ye ben 3-4k alıyorum günlük 1676668257 Evet az olan kalori
  7. A

Tetanos Kapar mıyım?

çok sağolun hocam çoktan geçti yüzüme 6 dikiş atılmıştı
  8. A

Tetanos Kapar mıyım?

hepimizin başına geliyo böyle şeyler internete karın ağrısı şikayetiyle girsen mide kanseri teşhisi alırsın olmazsın tetanoz falan yokuştan aşağı düştüm 20 yıllık kamyonetin paslı tamponu yüzüme girdi bişey olmadı
  9. A

Boy uzatma iğnesi hakkında

endokrinolojidir
  10. A

şuan kaçsınız hocam
  11. A

tesadüf hocam erkekler bir anda uzayabiliyor
  12. A

ya knk boyu falan boşver ilerde paran olursa ameliyat olursun boy senin elinde olan bişey değil git sporunu yap kısa boylu ve çevimsiz olunca kötü duruyor en azından kas yap kısa boylu bile olsan estetik durursun herkes 180 190 olcak diye bişey yok
  13. A

sporun bi faydası yok sporcuların uzun olmasının tek sebebi uzun boylu vücudun spora daha yatkın olması
  14. A

186'yım istersem ben bile yaptırırım parasıyla değil mi 1667758791 orta
  15. A

doktorla konuş onu bilmiyorum o kadar sadece çok çok pahalı olduğunu biliyorum
  16. A

evet gerçek ama pahalıya patlar
  17. A

Dişim Sallanıyor Acil Yardım !

tamam orası doğruda çok abartı fiyat istiyolar bide dolgu beyazsa ekstra masraf
  18. A

Dişim Sallanıyor Acil Yardım !

bi tane dolguya 1k istiyolar
  19. A

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

çok geçmiş olsun. yapabilceğim pek bişey yok ama ankaradaki gördüğüm eczanelere sorarım. bizde annaneme neotigason diye satışı yasaklanan bir ilacı almıştık eczaneler kabul etse bile çoğu yurtdışından getirtiyor yurtdışında tanıdığınız varsa bulma şansınız çok yüksek olur hocam
  20. A

Lens Solüsyon Önerisi

arkadaşlar sol gözüm bozuk sağda bişey yok o yüzden gözlük takmıyorum doktora lens yazdırdım solüsyon almam gerekiyormuş zerre kadar bilgim yok lens kullananlar varsa lütfen yardımcı olur musunuz. piyasasından anlamadığım için belirli bütçem yok
Top Bottom