Neler Yeni

Boy uzatma iğnesi hakkında

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Anladım teşekkür ederim
Spora başla bende sinavlardan sonra baslayacagim duzenli beslenme duzenli uyku cocuklugumdan beri uyku duzenim yok o yuzden basima geldi ne geldiyse uyku önemli

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Berk
Lise zamanımda sınıfta hentbolcu kızlar vardı. Hepsinin boyu o yaşlarımıza göre min 1.80 1.85lerdi bir gün muhabbet esnasında konu boylara gelince bunların takım kaptanları/antrenörleri bunlara boylarının uzaması için her gece 2 bardak süt verip zıplayabildikleri kadar zıplayıp 20-30 tekrar öyle yatıyorlarmış. Bugün bile düşününce ulan acaba goygoy mu geçtiler bizle diye düşünmedim değil ama konu açacak kadar takıntı yaptıysan denemekten bir şey kaybetmezsin dostum. Yazmayacaktım da hadi dedim faydam dokunur belki.

Rulep

80+ Gold
çünkü erkekler 22 yaşına kadar uzar ve daha 16 yaşında yeni yeni uzamaya başlayacak bu aralar yemek yemeyide çoğaltırsa tamamdır
öyle bir şey yok o yüzden mi benim 17 yaşında durdu herhangi bir sağlık sorunum yok ve zaten ortalama 18 civarında duruyor 20 yaşında da uzayan illaki vardır da yaşla alakası yok onun

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
Spora başla bende sinavlardan sonra baslayacagim duzenli beslenme duzenli uyku cocuklugumdan beri uyku duzenim yok o yuzden basima geldi ne geldiyse uyku önemli
Uyku düzenim çokta bozuk sayılmaz 10.30 gibi uyur 6.30 da kalkıyorum ve bende sporu düşünüyorum da ağrılıklar da etkiler diyorlar:|

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
sporun bi faydası yok sporcuların uzun olmasının tek sebebi uzun boylu vücudun spora daha yatkın olması

Zechion

80+ Silver
yaşın daha genç git basketbola başla :D
Aslında basketbol boy uzatmıyor. Biyoloji dersinde bile verilen bir bilgi bu, genel olarak boyu uzun olan baskete başladığı için basketbol boy uzatıyormuş gibi bir bilgi var ortamda. Boy uzatmanın en iyi yolu barfiks barı gibi bir bara her gün düzenli olarak asılmak, kemiklerin arasında bulunan bir bölüm vardı orası genişliyor ve boy uzaması gerçekleşiyor. Hatta o yüzden haltercilerin boyu kısa genel olarak halterciler 13 yaşında bu spora başlıyor ve o kemik arasındaki bölüme hep baskı biniyor ve 13 yaşındaki boylarında kalıyorlar. Bunun başka bir kanıtı da akşam ve sabah boyunu ölçtüğünde farklı boylar çıkması. Gün içerisinde sana yer çekimi kuvveti uygulanır ve kemik arasındaki bölüm kapanır ve akşama doğru boyun kısar, yatağa girdiğin zaman ise üstündeki yer çekimi baskısı kalkar ve kemik arası tekrardan esnemeye başlar. Bu etkiler sonucunda sabah boyun daha uzun, akşamları daha kısa olur.

Tox1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yusuf buğra demir
Hem
Lise zamanımda sınıfta hentbolcu kızlar vardı. Hepsinin boyu o yaşlarımıza göre min 1.80 1.85lerdi bir gün muhabbet esnasında konu boylara gelince bunların takım kaptanları/antrenörleri bunlara boylarının uzaması için her gece 2 bardak süt verip zıplayabildikleri kadar zıplayıp 20-30 tekrar öyle yatıyorlarmış. Bugün bile düşününce ulan acaba goygoy mu geçtiler bizle diye düşünmedim değil ama konu açacak kadar takıntı yaptıysan denemekten bir şey kaybetmezsin dostum. Yazmayacaktım da hadi dedim faydam dokunur belki.
Denemeye çalışacağım teşekkür ederim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Uyku düzenim çokta bozuk sayılmaz 10.30 gibi uyur 6.30 da kalkıyorum ve bende sporu düşünüyorum da ağrılıklar da etkiler diyorlar:|
ya knk boyu falan boşver ilerde paran olursa ameliyat olursun boy senin elinde olan bişey değil git sporunu yap kısa boylu ve çevimsiz olunca kötü duruyor en azından kas yap kısa boylu bile olsan estetik durursun herkes 180 190 olcak diye bişey yok

WhoCares

80+ Gold
boy uzatma ameliyatları var kemik boyunu uzatıyorlar ama iğne dedikleri olayda büyüme hormonunu tetikleyen ilaç veriyolar tabii ki doktor gözetiminde ve yan etkileri var ciddi kalıcı etkilerde bırakıyor vücutta iyi düşünmek lazım 5 cm için sağlığından olma derim bi yerde okumuştum kendi fikrim değil bu yazı

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar boyum kısa normalde takmıyordum ama artık gerçekten sıktı :/ boyum 165 yaş 16 ve boyum yaşıtlarıma göre gerçekten çok kısa. İnternetten baktığımda iste Endokrin bölümünü gördüm boy uzatma iğnesi gibi bir şey varmış
Gerçekmi?
Ne kadar uzayabilirim?
Ve iğne ne kdr? Kaç kere uygulanması gerekiyor?
Endokrin hormonunu salgılatmak için, havanın ve odanın karanlık olduğu aralıklarda yatman lazım. Endokrin hormonu sadece bu aralıklarda salgılanır. Bu saatler genel olarak saat 22:00 ile saat 6:30-7:00 arası olarak geçer. Bir diğer olarak da her gün tekrarlı bir şekilde barfiks barına asılabilirsin. Bu kemiklerin arasındaki boşluğu açacak ve boyunun uzamasını sağlayacaktır. Çok ağır yükler taşımamaya da dikkat et. Bu dediklerimi yaparsan normalde olacağından yaklaşık 5-10 santim daha uzun olma imkanın var.

Rulep

80+ Gold

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,316
İsim
Kadir
Erkekler genelde bir anda boy atıyor ben lise 2 de 158-160 felandım bir yılda 168 oldum tabi bir daha bu kadar uzamadım şuan 169-170 gibiyim lise 4 ten sonra uzamadım eğer hormonal bir eksikliğin olduğunu düşünüyorsan doktora git ama yoksa bu çokta elinde olan bir şey değil

Top Bottom