Neler Yeni

Boy uzatma iğnesi hakkında

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sınıfın en kısalarından olup aramda 2-3 santim olan çocuk vardı 5.sınıfta sonra basketbola başladım ve şuanda çocuğa kafamı eğerek bakıyorum.Üstüne kanıtlanmış bir şey hocam boy uzatıyor,aile genetiğimde yok babam 1.70 falan annemde 1.63 falan.Ben 1.68im.
tesadüf hocam erkekler bir anda uzayabiliyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben 2 yıl kullandım o iğneyi, paran yetiyorsa güzel.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Aslında basketbol boy uzatmıyor. Biyoloji dersinde bile verilen bir bilgi bu, genel olarak boyu uzun olan baskete başladığı için basketbol boy uzatıyormuş gibi bir bilgi var ortamda. Boy uzatmanın en iyi yolu barfiks barı gibi bir bara her gün düzenli olarak asılmak, kemiklerin arasında bulunan bir bölüm vardı orası genişliyor ve boy uzaması gerçekleşiyor. Hatta o yüzden haltercilerin boyu kısa genel olarak halterciler 13 yaşında bu spora başlıyor ve o kemik arasındaki bölüme hep baskı biniyor ve 13 yaşındaki boylarında kalıyorlar. Bunun başka bir kanıtı da akşam ve sabah boyunu ölçtüğünde farklı boylar çıkması. Gün içerisinde sana yer çekimi kuvveti uygulanır ve kemik arasındaki bölüm kapanır ve akşama doğru boyun kısar, yatağa girdiğin zaman ise üstündeki yer çekimi baskısı kalkar ve kemik arası tekrardan esnemeye başlar. Bu etkiler sonucunda sabah boyun daha uzun, akşamları daha kısa olur.
bende zıplamak boy uzatıyo diye biliyodum

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
şuan kaçsınız hocam
Şuan 1.70’im 2 yıl önce başladığımda, yani 15 yaşımdayken 1.57 falandım. Testlerde büyüme hormonum normal seviyede çıkmıştı ama boyum ortalamanın altında olduğu için doktor istersem kullanabileceğimi söylemişti

ters ə

80+
Şuan 1.70’im 2 yıl önce başladığımda, yani 15 yaşımdayken 1.57 falandım. Testlerde büyüme hormonum normal seviyede çıkmıştı ama boyum ortalamanın altında olduğu için doktor istersem kullanabileceğimi söylemişti
Hocam hastanede hangi bölüme gittiniz tam olarak ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam hastanede hangi bölüme gittiniz tam olarak ?
bir endokrinoloji doktorunun özel muayenehanesine gittim hastaneye değil. Ama hastaneye giderseniz endokrinoloji bölümüne gitmeniz gerekir herhalde

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Merdan
Arkadaşlar boyum kısa normalde takmıyordum ama artık gerçekten sıktı :/ boyum 165 yaş 16 ve boyum yaşıtlarıma göre gerçekten çok kısa. İnternetten baktığımda iste Endokrin bölümünü gördüm boy uzatma iğnesi gibi bir şey varmış
Gerçekmi?
Ne kadar uzayabilirim?
Ve iğne ne kdr? Kaç kere uygulanması gerekiyor?
rez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,331
Üyeler
163,294
Son üye
Luce Nascosta
Top Bottom