Arama sonuçları: *

1. marilyn

13 yaşında bıyıkları mı jiletle aldım zararı olur mu

Olmaz ama traş makinası al bir ara ben 4 yıldır makina ile aliyorum hafif kirli goruntu hoşuma gidiyor çok uzun sakalda afgana benziyorum tam ortası ne baby ne afgan
  2. marilyn

Yakın Zamanda Göz Çizdiren varmı?

Hocam 5 derece miyopum var ve sürekli artiyor gozluk ile bile bulanik gormeye başladim belki 7 8 olmuştur gözlükle extrim sporlarda sıkıntı yaşatıyor ne yapmami önerirsiniz
  3. marilyn

Ayak Parmagim sistikce sisiyor

Yalanır
  4. marilyn

Mastürbasyona nasıl ara verilir?

Kanka günün çok boş geçiyor saatlerini bir güzel planla yeni hobiler edin dişarida yuruyuş vs yap bir uğraş edin kendine birakirsin
  5. marilyn

Kafada dolgunluk hissi

yatak seni eahat hissettiriyor bende bisiklet sürerken bu şeyler yaşamıyorum yatakta yada uzandığımda çok fazla yorgunluk hissi vs çarpıntı ayağa kalktığımda baş dönmesi oluyor
  6. marilyn

Kafada dolgunluk hissi

sinir stressden oluyordur şu son 1 ayda bendese aynı şeyler var kalp çarpıntısı arada oluyordu ama son 1 ayda hemen hemen 3-4 günde bir olmaya başladı
  7. marilyn

Görüp Görebileceğiniz En Kapsamlı Depresyon Empati Yazısı

canerden bahsediyorsun sanmıştım revengemiş tamam o zaman
  8. marilyn

lgs ye gireceğim diyormu peki konularında aramaya üşendim
  9. marilyn

yks ye giriyor bence açtığı konular güzel okuması zevkli ve akıcı bence hastalığı yaşayan insanların bunun hakkında yorum yapması daha mantıklı ayrıca canerin intihara meyilli değilde biraz can sıkıntısı biraz sosyallik olarak yalnızlık çektiğini düşünüyorum çünkü gerçekten kendine zarar...
  10. marilyn

Sağlıksız Ergenlik Hakkında Birkaç Söz

ne alaka xd
  11. marilyn

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

rüya haricinde kendini tatmin etmek zararlıdır ne derseniz diyin aşırı sıkışmadığınız sürece masturbasyon yapmayı önermiyorum
  12. marilyn

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

zararlı sosyal olarak karşı cins ile iletişimine kadar etkiliyor daha çekingen pısırıl davranabiliyorsum çok fazla yapıldığında unutkanlık yapıyor günlük yaşantında en ufak bir işi yapabilecekken o iş sana çok ağır yükmüş gibi gelebiliyor bırakabilirseniz hemen bırakın hayatınız mahfolur...
  13. marilyn

Boy uzatma iğnesi hakkında

1 yılda 1.7x olursun daha erken
  14. marilyn

Sütlü Nescafe dıșarıda bozulur mu?

bence annen yasak koymakta haklı açtığın konulardan yazışmalarından aşırı bağımlı olduğun belli oluyor kahve gibi kafein içermeyen içecekler var dibek-menengç kahvesi (doğrumu yazdım bilmiyorum xd) içebilirsin annenede anlatırsan eve sokabileceğini inanıyorum
  15. marilyn

Antibiyotik içtikten sonra rakı içtim

bende diyet yapıyordum 1 kase pilav kuru fasulye tatlı olarakta 1 tepsi baklava yedikten sonra diyette olduğumu hatırladım umarım obez olmam
  16. marilyn

Kulak çınlamam olduğundan şüpheleniyorum

sakız çiğniyeceksin evde hafif egzersiz ısınma hareketleri yapsan yeterli kendini parçala yor dememiş illa dışarıda olmayan gerek yok tv de youtubede egzersiz hareketlerini yap her gün sakız çiğne doktorun dediği gibi tamam
  17. marilyn

Hâlâ aşı olmadım, olmalı mıyım?

2 doz oldum şu anlık hala tedbirliyim daha hiç covid olmadım
  18. marilyn

Yanlış bilgi veren ve sağlığımı riske atan doktoru şikayet etmelimiyim

ben olsam ederdim nerden baksan kâr almak istediğin pc bir şey varsa alırsın gelen para ile
  19. marilyn

Arkadaşımın rahatsızlığı ile ilgili

ergeniz olur öyle şeyler
  20. marilyn

Sınıfım karantinaya alındı

testten zarar gelmez ol testini
Top Bottom