Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Hocam fillandiya farklı orayı karıştırmayın orda Nüfus çok az hocam 2 milyon mu ne orda basit ama TR'de 90 milyon falan +10 milyon en az mülteci var ortalama 5-7 milyonu kücük bu yüzden okuyorlar masraflar bir olmuyor +Genel olarak 1-2 ülke hariç hiç bir ülkede öğrenciler okula gitmeyi sevmez
  2. KaptanMC

Estağfurullah hocam😁 Hocam söyle düşün sence İngiltere/Fransa vs. Gibi Okumuş Halkımız Olsa Hakkını Savunmayı bilmezlermiyidi sence malum kişiler hakkını savunan insanlar isterler mi?? +Bide adamlar harbi çok zeki ABD gibi yapabilirlerdi daha az ve kolay şeyler öğretebilirlerdi mesela bak ABD...
  3. KaptanMC

Türkiye Eğitim sistemi?? O ne knk yeniyor mu?
  4. KaptanMC

Okul interneti ile filim izlemenin bir yaptırımı varmıdır

Olmaz ve VPN kullanırsan İstediğin tüm sitelere vs. Girebiliyorsun haberin olsun ama dizi ve film için okul internetini önermem genelde aşırı yavaş oluyolar çünkü o internete sadece sen bağlanmıyorsun en az 50 kişi bağlanmıştır
  5. KaptanMC

YKS Sayısal İlk 1K İTÜ Bilgisayar

Dediğim gibi zaten ona baglı bu ger temeli varsa ve Gezip tozmak,Kızlarla Takılmak,boş işler ile uraşmak,ergen ergen ortamlara girmek yerine çalışırsa cabalarsa ve kapasitesi yetiyorsa olabilir
  6. KaptanMC

Nerden biliyon knk geleceği mı görüyon? Bence her şeye ön yargıyla yaklaşma mesela ben YKS'den insanlar aman aman bahsediyor diye Çok Zor Sanıyodum ama Bir sayılsalcı Olarak EA kısmına baktım ve Sadece 1 AY çalışsam İLK 100 girerdim o kadar basitti mesela ama 1-2 Yıl EA hazırlanan ve 2 yıldır EA...
  7. KaptanMC

Sana Bağlı Temelin varsa ve sağlam çalışıyorsan girersin niye giremiyesin -Bu sene Mezuna kalmış biri olarak eğer bu seneki gibi saçma bir sınav olmazsa ve sorular sızmassa girilir
  8. KaptanMC

11. Sınıf TYT Netlerim Nasıl?

EA çok Kafaya takma Bende Sayısalcıydım bu sene sınava girince Hiç kitabın ağzını açamama rağmen EA fulledim sayılır hep kolay ezber vs. Bence sayısal dersler calış Emin ol TYT+AYT EA Sadece 1 aylık günlük 3 saatlik çalısma ile %100 fullenir en azından benim için öyle ama AYT Matematik full...
  9. KaptanMC

pyhton öğretebir misiniz ?

XD yazılım öğeenmek kolay değildir ben zamanında kaç kere başladım Ama sırf adamlar tarih öğretmeni gibi Sıkıcı anlattıkları için bıraktım. Sonra şansa yabancı bir kanala denk geldim adamın enerjisi baya iyiydi ve arada espiri vs. Yapıyordu yani eğlenceli anlatıp hesap makinası vs. Tasarlamak...
  10. KaptanMC

pyhton öğretebir misiniz ?

Oyun Sektörü ve Python ???? Ya seni yanlış yönlendirdiler yada Sen yanlış anladın -Python oyun için bir dil değildir Python daha çok Yapay zeka/Makina/Bot/Siber güvenlik vs. Gibi alanlarda kullanılıyor Eğer oyun sektöründe çalışmayı düşünüyorsan öncelikle hangi oyun motorunu kullanacağına...
  11. KaptanMC

Nakil Aldırmalı mıyım?

Eğer Okumak İstiyorsan Mesleği derhal bırak şahsen benim kardeşim ve çevremde bir çok kişi meslek okudu ve şuan aralarında hiç biri okula gitmiyor hepsi bıraktı kardeşim ilk ve orta okulda okul ilk 3'deydi bide sen düşün arkadaşları için vs. Mesleğe girdi şimdi okul okumuyo GG. -Arkadaş ve...
  12. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Yalan olmasın çok hatırlamıyorum ama Yazar ve eserleri galiba sadece TYT'de gördüm valla çok hatırlamıyorum istersen Her sene İnternette YKS sorularını devlet Paylaşıyor int bi Ayt Edebiyat sorularına bak
  13. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Knk TYT Edebiyat sadece Ezber genel olarak bı kaç noktalama ve zarf full falan vardı ama cidden çok az 3-5 taneydi heralde toplasan geri kalanı ezber -AYT dediğim gibi Nerdeyse full Mantık genelde paragraf arası doldurma gibi şeyler hatta açıkçası Sorular bana aşırı saçma geldi milli eğitimin...
  14. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Reis 8 saat hayalderken mecaz yapmıştım demek istediğim Çogu insan için özellikde türkiyede çok zor olduğunu söyledim yoksa dediğim gibi Asyalılarda yoğun calışyolar ve kaldıramayan intihar ediyor genelde tabi oradaki kadar baskı yok burda. Demek istediğim herkes özelliklede düzenli ders...
  15. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

1-knk bı arkadaşı yanıtlamıştım üstte bı yerde bulursun belki başta 5 saat falan sadece daha hızlı bırakmana sebeb olur arkadaşa yazdığım şeyi alıntılarım sonda aşşağıya istersen inada bı bak 2- HAHAHHAHA Emin ol TYT bitirip AYT'ye baslayan tayfanın %80 senden düşük alacak bide galiba ilk 400K...
  16. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Okul Okuyorsan değişir😁 ben mezuna kaldım diğer arkadaşta mezuna kalmış seninde mezuna kaldığını düşündüm. -Knk eğer temelin varsa Sadece Test Cöz Sınavı Görmüş biri olarak söylüyorum Eğer temelin varsa Sadece Test Çöz ilk 100K garanti hele EA okuyosan Hiç Stres yapma çerez niyetine yersin...
  17. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Knk O sana göre değişir ama yok 7-8 saat calışcam falan dersen kendine bir hatırlatıcı kur 1 ay sonra aaa ben günde 8 saat ders çalışcam diyodum ne hale geldim dersin çünkü O 7-8 saatler sadece hayal ,uydurma o kadar ders çalışan bı Asyalılar var Rekabet'den dolayı ve baktığındada en çok intihar...
  18. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Knk bende bu sene Mezuna kaldım ve Bu hafta başlıcam emin ol geç kalmadın Sen hangi bölümü okuyorsun bilmiyorum ama ben Sayısal okudum ve Ayt'de Aile soru ile İmam-hatip okuduğum için işlediğimiz konukardan ama hiç görmedigim tarzda gelmişti hepsi olmasasa çogu dedim Say çözüp düsük alacğıma EA...
  19. KaptanMC

İngilizce nasıl gelişir?

Bende ilk ing başladığım zamanlar İngilizce alt yazılı türkçe dublaj veya Türkçe altyazılı İngilizce dublaj film İzle Diyolardı genelde ve şahsen benim hiç işimi yaramıyordu Sonra 11.Sınfta falan Anime İzlemeye Başlamıştım türkçe altyazılı Sonra İzlicek güzel TR Altyazısı olan anime kalmıyınca...
  20. KaptanMC

Matematik sınavında defter var diye sözde tutanak tutuldu

Aga Sanırsın Hiç biri Kopya çekmemiş hayatında gelmişler Burda Çoçuğu kötülüyolar tamam Belki sözde vs. yamış ama o kadar üstüne gitmeyin yani bi düşünün İnşaat mühendisi olcak adamın Matamatik fizik Kısıp üstüne biyoloji kimya felsefe bilmem Tarih dersi veiyolar (Tarih dersi verilmeli ama Her...
Top Bottom