Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Duolingo aile planı almak isteyen varsa birlikte alalım.

Reis almadiniz hayla EDGSDFHDSAFHDFHD Konuyu 24 Mart'da acmissin suan 29 Eylul ve daha almadiniz mmi EDGEDSFHDASFHSDFH Ayrica yanlis anlama ama Valla boyle uygulamalara,kurslara para verenlere Aciyorum Yil olmus 2025 Internet + Yapay Zeka var iken kurslara kaydolup para vermek sadece Israf...
  2. KaptanMC

Yazılım mühendisliği tercih önerisi

Hocam Tamemen sana bagli bir sey yazilim bolumu solye ki: -Eger Iste Bilgisayar basinda oturarak sadece kod yazarak vs. iyi paralar kazanirim diger mesleklere gore cok daha kolay ve gelcegin meslegi diyorlar AI falan cart curt vs. diye dusunuyorsaniz asla okumayin Internette bu tarz bilmem su...
  3. KaptanMC

ITU/BOGAZICI/ALMANYA

1-Eger Almanya'da Siradan Bir universiteye degilde tipki buradaki gibi Onemli bilinen basarili bir universiteye gideceksen ve yurt disinda en azindan baslarda bana oraya uyum saglam,am icin yadimci olacak arkadasim,tanidigim vs. var diyorsan mantikli yoksa siradan bir uniye gideceksen veya yurt...
  4. KaptanMC

Say 200k mümkün mü ?

Hocam Ben Mezuna Kalmıştım bugün çalışmaya Başlayacam Acaba Sayısal ilk 100K'ya girermiyim ? (Geçen 800K'ya girmiştim XD) 😁
  5. KaptanMC

Ayt Matematik 20 net gelirmi

Çok Sade düşünüyorsun o zaman sen ,zaten tüm sorularda demiyorum daha çok paragraf sorularında falan oluyor bu dediğim şey ve şahsen Çoğu Soruda'da vardı Dediğim gibi EA kötü olan biri olsam haklısın diyecem ama AYT Türkçe'de 24 sorudan 20 doğru 2 yanlış 2 boşum var vs. neyse boş ver
  6. KaptanMC

Bende farkındayım ama Denemekten zarar Gelmez Açıkçası geçen seneki gibi Çok zor yapmazsalar girerim ama Bu sene daha'da zor olacak diyorlar Zaten Ülkede Sınavı Hasırlayanlar'da bile beyin yok ki Ya sadece Ayt EA Aç bak özelliklede Türkçe kısmına 5 şık varsa en az 3'ü doğru,he sen şimdi hayır...
  7. KaptanMC

Ben'de Öyle Diyom Daha erken 1 hafta kala Çalşırım😂 Neyse şaka Maka bir yana Artık YKS'ye çalışırken gece Mesai'si yapacam mecbur Yoksa Tüm hayatım GG olur Hayatımı çöp Edeceğime 75 Gün Hayvan Gibi Çalışırım daha iyi ama işte insan nefsine söz geçiremiyor bakacaz artık He Eğer Kazanamassam...
  8. KaptanMC

Hocam Zaten EA'ta Çok iyiyim Ezber hepsi bana aşırı basit geliyor ama Ben Yazılım Mühendisliği istediğim için Mecbur Sayısal Okuyacağım Aslında Norma'de Avukat Olmak İsterdim ama maalesef Türkiye'de Adalet sorunlarından dolayı (yani ne kadar kanıt sunsam bile karşımdaki kişi önemli bir şahıs...
  9. KaptanMC

Bende Kitap ağzı açmadım Yarın Artık YKS'ye çalışmaya başlayacam Sence kaç net yaparım Sayısal'da ?? (mezuna kaldım geçen sene)
  10. KaptanMC

YKS son 79 gün basmamız lazım

Ya başlıcam Zaten Ama Oldugu kadar artık 78 günde sıfırdan Bakalım ilk kaça girebilecem Ya aslında EA falan okusam Garanti İlk 5-20K girerim Yani Avukat falan olurum EA bana çok kolay geliyor çerez gibi ama Tr'de EA mesleklerinde pekte kariyer olmuyor Yani yurt dısında Avukat olsan kendini...
  11. KaptanMC

YKS son 79 gün basmamız lazım

O sırada Daha Kitap ağzı Açmayan Ben İnşallah 2 gün sonra bende çalışmaya baslayacağım 4 Yıllık Devlet üniversitesi veya %100 burslu Yazılım mühendisliği hedefliyorum 😅
  12. KaptanMC

10. sınıfta açığa nasıl geçerim?

O kalktı ben 11'ci sınıftayken 12'ye geçtiğinde açığa gececektim sonra yeni kanun çıkardıla ve açığa geçmeyi yasakladılar Sadece -Şehit yakınları -Evli Olanlar -Engelli bireyle Vs. Geçebiliyor artık 2-3 sene falan oldu bu kanun geleli
  13. KaptanMC

Erasmusta Çekya mı İspanya mı

Hocam bu Erasmus işini kısaca bı anlatırmısınız Yani tabi erasmusun ne olduğunu biliyorum ama mesela -Hangi ülkelere gidebileceğin neye bağlı mesela 70 aldın erasmus sınavdan diyelim İspanya yada Cekya'ya gidebilirsin mi diyorlar yada Tamam barajı geçtin istediğin Erasmus kapsamındaki ülkede...
  14. KaptanMC

YKS için geç mi kaldım?

Hocam Bakarsanız Zaten Orda soda AYT Bakın demiştim yani TYT'yi yablış yazmışım orda asıl demek istediğim muhtmelen Yazar ve eserlerinin Vs. Çok fazla soru olmaması Yada TYT Türkcede yazar vs. Kelimesi çok geçtiği için kafam karışmış olabilir , ki zaten orada çok hatırlamıyorum diye belirttim...
  15. KaptanMC

Lisede veli isteği ile sınıfda kalabilir miyim

Hocam Tam dediğinizi anlamadım ustalık belgesi falan meslekten bahsediyorsanız bilmiyorum ama tavsiyem en kötü bir imam hatip lisesine veya puanının yetiyorsa Anadolu lisesine falan gidin Ama önce okdugunuz okul ile konuşun devamsızlığı sildirin Ben lisedeyken 2-3 ay sonra geliyordu velisiyle...
  16. KaptanMC

Lisede veli isteği ile sınıfda kalabilir miyim

Bence Kalman Mantıksız Okur devam et böyle zaten sadece 2-3 AY geridesin yani bu seneyi geçtikten sonra yaz tatilinde konu eksikliğini tamamlayabilirsin +YKS'de zaten basarılı olursan sorun yok basarılı olamasanda 1 yıl tekrar hazırlık yapacağın için Konu eksikliğini tekrar sırasında tamamlarsın...
  17. KaptanMC

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

Hocam fillandiya farklı orayı karıştırmayın orda Nüfus çok az hocam 2 milyon mu ne orda basit ama TR'de 90 milyon falan +10 milyon en az mülteci var ortalama 5-7 milyonu kücük bu yüzden okuyorlar masraflar bir olmuyor +Genel olarak 1-2 ülke hariç hiç bir ülkede öğrenciler okula gitmeyi sevmez
  18. KaptanMC

Estağfurullah hocam😁 Hocam söyle düşün sence İngiltere/Fransa vs. Gibi Okumuş Halkımız Olsa Hakkını Savunmayı bilmezlermiyidi sence malum kişiler hakkını savunan insanlar isterler mi?? +Bide adamlar harbi çok zeki ABD gibi yapabilirlerdi daha az ve kolay şeyler öğretebilirlerdi mesela bak ABD...
  19. KaptanMC

Türkiye Eğitim sistemi?? O ne knk yeniyor mu?
  20. KaptanMC

Okul interneti ile filim izlemenin bir yaptırımı varmıdır

Olmaz ve VPN kullanırsan İstediğin tüm sitelere vs. Girebiliyorsun haberin olsun ama dizi ve film için okul internetini önermem genelde aşırı yavaş oluyolar çünkü o internete sadece sen bağlanmıyorsun en az 50 kişi bağlanmıştır
Geri