Arama sonuçları: *

• Users: Sakin
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Gebze Teknik Üniversitesi Siber Güvenlik

Bölüm hakkında bilgim yok. Okulun eğitimi iyi. Yakınından marmaray geçiyor Tuzla, Darıca, Gebze, Çayırova arasında sakin bir noktada. Şehrin içinde değil ama ulaşımı da zor değil. Pendik Kartal Maltepe Kadıköy e direk Avrupa yakasına aktarmayla metro kullanabilirsin. Binalar enstitü zamanından...
  2. S

Üni Devamsızlık bilgisi olan?

Evet o yüzden tamamen hoca ile alakalı. Tavsiye isteyecek olursalar, hocaları tanımadan mevzi almamaları yönünde olur.
  3. S

hatta bazıları yoklama kağıdında önceki haftaları bilerek boş bırakıp öğrencileri yemleyebiliyorlar. :D
  4. S

Hocaya bağlı.
  5. S

Açık üniversite kayıtlar ne zaman başlıyor?

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/acikogretim-akademik-takvim Üniversitelerin akademik takvimleri takip edebilirsin.
  6. S

İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

Japonca. Çeviri beklemeden anime izleyebilirsin. 😅
  7. S

Üni için Artvin'den Çanakkale'ye gidilir mi?

Trabzon yada Artvin'de 1 haftada çıktığın yokuşu orada 1 senede çıkmazsın, en büyük fark bu. Birde insanları daha rahattır, kendini daha özgür hissedersin diye düşünüyorum. Çanakkale güzel yer, yazlık, bol rüzgarlı küçük bir şehir. Bursa ve İstanbul'a yakın sayılır. Çanakkale'ye gitsen...
  8. S

Derse nereden başlayacağımı bilmiyorum?

Daha fazla kaynağa ihtiyacın var. Bunları eylüle kadar bitirmen gerekli.
  9. S

Mühendislik Okuyanlar Memnun Mu?

İyi bir üniversiteden mezun olursan şansın yüksek olur bu bölümlerde. Türkiye'de mühendissen en önemlisi kendini nasıl pazarladığındır. Evet tabir değişik gelebilir ama malesef böyle. Hele ki şantiyeciliğe bulaşmışsan.. İyi kazanırsın o ayrı konu. Yada memur olursun, kadro pek açılmıyor kpss...
  10. S

Mühendislik Okuyanlar Memnun Mu?

Bölümüne göre cevap değişir.
  11. S

1.5 yıldır 1.30 saat otobüs yolculuğu ile liseme gidiyorum, tavsiye lazım

İstanbuldan taşının. Açıktan okumak son seçenek, eğitim hayatınızı çok sekteye uğratır. Okulunuza gidip gelin. Yurt varsa yakınlarda onlara bakın. Biz ortaokulda çıktık evden. Genel olarak diğer küçük arkadaşlarda şu forumdan arada bir çıksınlar. Okula gidip gelince iş bitmiyor.
  12. S

ANKUZEF nedir iyi midir?

Lisans mezunlarına sınavsız 2. üniversite hakkı veriyorlar. Belirli bölümlere uzaktan eğitimle kayıt olup okuyabiliyorsun.
  13. S

ANKUZEF nedir iyi midir?

Adınıza üzüldüm. Yönetim bilişim sistemleri 2. üniversite kapsamında okunabiliyor. Puanı yüksek değildir diye düşünüyordum. Sınavlara girmeniz yeterli ama ders çalışmanız gerekecek. Bildiğim kadarıyla o üniversitenin sınav merkezleri pek yaygın değil. Bu konuda Anadolu Üniversitesi daha...
  14. S

ANKUZEF nedir iyi midir?

Nedir? diye sorunca kısaca cevapladım. Uzaktan eğitim alıyorsunuz video içerik ve pdf kitap oluyor. Sınavlar, sınav merkezlerinde yapılıyor. Bildiğimiz uzaktan eğitim fakültelerinden çok farklı değil. Bilgi Yönetimi ders içeriğine baktım, zayıf bir bölüm. Kendinizi çok iyi geliştirmeniz gerekli...
  15. S

ANKUZEF nedir iyi midir?

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi. Bölümü bilmiyorum.
  16. S

Üniversite için tavsiyeleriniz var mı ?

Günlük derslerin ilerlemesiyle paralel tekrar ve varsa uygulama yapman çok faydalı olur. Ders çalışmak için sınavları beklemen doğru değil. Bu ayrıca daha düzenli aktivitelere katılmanın da bir parçası. Üniversitenin verdiği serbestlik duygusunu bastırıp yapman gerekenleri unutmaman gerekli...
  17. S

Üniversite için tavsiyeleriniz var mı ?

Okulu uzatacak mısın, yoksa uzatmadan mı bitirmek istiyorsun? Ona göre bir şeyler söyleyelim.
  18. S

Mesleğimi bilmeden sınıf geçmek ?

Olur öyle şeyler.
Top Bottom