Neler Yeni

1.5 yıldır 1.30 saat otobüs yolculuğu ile liseme gidiyorum, tavsiye lazım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Obb 89 la girdim 92ydi herhalde kendi obb evimizin altında var lise 80le alıyor ailem sırf kavga olur sigara içiyorlar vs diye göndermedi Antalya'ya turluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'de oturmaktan nefret ettim gerçekten ne trafiği ne öbür şeyleri çekilir. Sarıyerde alabileceğim bir proje okulu var. İstanbulun en düşük puanlı lisesi sanırım ama oraya LGS puanımla gidebiliyorum. Tabii yol 3 saat. Çatalca Anadolu Lisesi var 1.30 saat ama 5 puanla LGS notumla alamıyorum. 1 2 net yüzünden hayatım kaydı
Kaçıncı sınıfsın hocam

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Obb 89 la girdim 92ydi herhalde kendi obb evimizin altında var lise 80le alıyor ailem sırf kavga olur sigara içiyorlar vs diye göndermedi Antalya'ya turluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçıncı sınıfsın hocam
10

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Son çare olarak açığa geçmeyi düşünebilirsin.

Mert

80+ Silver
4 sene servisle dahi 1 saatlik yerde olan liseye gittim, şimdi iyi ki başka bir yeri seçmedim diyorum. Daha iyi bir seçenek yoksa 3 saat çöp olarak bakmamak lazım.

MYSTIC

80+ Silver
Okula ne ile gidip geliyorsun?Ama tam olarak yani.Mesela ben de 1 saat gidiş,1 saat 20dk dönüşe vakit harcıyorum.Bazi aktiviteleri otobüste vs. yapıyorum.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
İstanbuldan taşının.

Açıktan okumak son seçenek, eğitim hayatınızı çok sekteye uğratır. Okulunuza gidip gelin. Yurt varsa yakınlarda onlara bakın. Biz ortaokulda çıktık evden.

Genel olarak diğer küçük arkadaşlarda şu forumdan arada bir çıksınlar. Okula gidip gelince iş bitmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
4 sene servisle dahi 1 saatlik yerde olan liseye gittim, şimdi iyi ki başka bir yeri seçmedim diyorum. Daha iyi bir seçenek yoksa 3 saat çöp olarak bakmamak lazım.
Lise çok kötü şuan.
Okula ne ile gidip geliyorsun?Ama tam olarak yani.Mesela ben de 1 saat gidiş,1 saat 20dk dönüşe vakit harcıyorum.Bazi aktiviteleri otobüste vs. yapıyorum.
Otobüs ile. Çoğu zaman otobüs bile gelmiyor 40 dk falan. Okulun dibinde durak yok yokuş çıkıyorum 20 dk. Köy gibi yerde.
İstanbuldan taşının.

Açıktan okumak son seçenek, eğitim hayatınızı çok sekteye uğratır. Okulunuza gidip gelin. Yurt varsa yakınlarda onlara bakın. Biz ortaokulda çıktık evden.

Genel olarak diğer küçük arkadaşlarda şu forumdan arada bir çıksınlar. Okula gidip gelince iş bitmiyor.
Sanırım İstanbul dışında LGS puanımda liseler var değil mi? Yanlışsam düzeltin. Yurtlu bir lise bulabilsem giderdim.
Bende esenyurt küçükçekmece arası aynı gibi
Esenyurt - Büyükçekmece Kumburgazda.

yusuftheayay

80+ Bronze
LGS'ye 2021'de girdim. Puanım 347, yüzdelik dilimim 14,60. OBP puanım 87. Tüm bunlara rağmen oturduğum yere yakın hiçbir liseye kendimi kabul ettiremedim. Bu böyle devam edemez çünkü hem lise kötü hem içim dışıma çıktı oraya kadar gitmekten. Günlük toplam 3 saatimi çöpe atıyorum adeta. Ne yapılabilir sizce bu konuda? Yakınımdaki çoğu liseyi araştırdım. Esenyurt tarafları, beylikdüzü tarafları, büyükçekmece tarafları. Hepsinden sonuç alamadım, belki gözümden kaçırdığım vardır bilemiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Gittiğim lise 27 OBP ile öğrenci aldı.
Bende çektim git gel 2 saat, 3 sene boyunca don sene özele geçtim rahat ettim

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
LGS'ye 2021'de girdim. Puanım 347, yüzdelik dilimim 14,60. OBP puanım 87. Tüm bunlara rağmen oturduğum yere yakın hiçbir liseye kendimi kabul ettiremedim. Bu böyle devam edemez çünkü hem lise kötü hem içim dışıma çıktı oraya kadar gitmekten. Günlük toplam 3 saatimi çöpe atıyorum adeta. Ne yapılabilir sizce bu konuda? Yakınımdaki çoğu liseyi araştırdım. Esenyurt tarafları, beylikdüzü tarafları, büyükçekmece tarafları. Hepsinden sonuç alamadım, belki gözümden kaçırdığım vardır bilemiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Gittiğim lise 27 OBP ile öğrenci aldı.
Edevletten yakın okulların kontenjanını takip etmelisin. her hafta yenileyerek nakil başvurusu yapabilirsin. Ben öyle yaptım.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Benim de böyleydi bahçelievler devlet hastanesinin ordan İkitelli organize sanayi Bölgesinde İOSB meslek lisesine gidiyordum ve telefon yasaktı. 1,5 yıl gittim gına geldi küfür ederek gidiyordum okula. Yüksek kesim bir de sürekli soğuk en son sınıfta kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,417
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom