Neler Yeni

Mesleğimi bilmeden sınıf geçmek ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar merhaba Yazılım okuyorum da lise 3 üm şuan 10.sınıftan aklımda kalan gram bişey yok. Ne yapacağım ya çok kötü hissediyorum. Bu tek bendede deil sınıftaki herkes aynı şekilde. Bu seneyi de böyle geçirmek istemiyorum. Geçirsem bile Bilgisayar teknikerlği falan yapacağım ama yazılımı öğrenmek istiyorum. Ama çok zor bi öneri yapın ya nasıl aklımda kalır bu ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar merhaba Yazılım okuyorum da lise 3 üm şuan 10.sınıftan aklımda kalan gram bişey yok. Ne yapacağım ya çok kötü hissediyorum. Bu tek bendede deil sınıftaki herkes aynı şekilde. Bu seneyi de böyle geçirmek istemiyorum. Geçirsem bile Bilgisayar teknikerlği falan yapacağım ama yazılımı öğrenmek istiyorum. Ama çok zor bi öneri yapın ya nasıl aklımda kalır bu ?
bu adam ben ya herkes seçiyor diye sayısal seçtim bide :D neyse hocalar bi hedef koyun falan dedi benim aklımda hiç bişi yok

Reindi

80+ Silver
okuldan bir şey bekliyorsan hata sende ne yaparsan kendin yapacaksın

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu adam ben ya herkes seçiyor diye sayısal seçtim bide :D neyse hocalar bi hedef koyun falan dedi benim aklımda hiç bişi yok
okuldan bir şey bekliyorsan hata sende ne yaparsan kendin yapacaksın
valla yazın bi kişinin yanında işi girip sizce öyle mi öğreneyim evde ideo izlerken resmen uyuya kalıyorum ama gel gelelim bilgisayar parça toplama tamir tarzı bir meslek istiyorum. ama yazılımcılık da daha önü açık bir meslek

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
git videolar izle açığı kapat.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Can...

80+ Platinum
Dostum yazılım vb pek bilgim yok ama dışardan ekstra kendin öğrenmen lazım bu şeyleri Bizim Türkiye genelinde üniversiteler liseler (düşük puanlı) boşa sadece boş bir diploma için varlar bişey öğretilmiyo kendin çabalaman lazım çok bişey bekleme kendin öğrenmeye bak tecrübe kazanmaya bak

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Olur öyle şeyler.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Dostum yazılım vb pek bilgim yok ama dışardan ekstra kendin öğrenmen lazım bu şeyleri Bizim Türkiye genelinde üniversiteler liseler (düşük puanlı) boşa sadece boş bir diploma için varlar bişey öğretilmiyo kendin çabalaman lazım çok bişey bekleme kendin öğrenmeye bak tecrübe kazanmaya bak
okulla olmaz mı diyosunuz ? yazın zaten bi yazılım iş yerinde öğrenmem gerek galiba

Can...

80+ Platinum
okulla olmaz mı diyosunuz ? yazın zaten bi yazılım iş yerinde öğrenmem gerek galiba
Aynen hocam öyle bişey öğretilmiyo benim arkadaşım bilgisayar bölümü okudu keşke hiç okumasaydim dedi sadece formar atmayo öğretmişler birde word programları vb şeyleri öğretmişler pek bişey kazandırmaz sana sen okulu bitirmeye bak o arada da kendini geliştir mümkün olduğunca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom