Neler Yeni

Mesleğimi bilmeden sınıf geçmek ?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba Yazılım okuyorum da lise 3 üm şuan 10.sınıftan aklımda kalan gram bişey yok. Ne yapacağım ya çok kötü hissediyorum. Bu tek bendede deil sınıftaki herkes aynı şekilde. Bu seneyi de böyle geçirmek istemiyorum. Geçirsem bile Bilgisayar teknikerlği falan yapacağım ama yazılımı öğrenmek istiyorum. Ama çok zor bi öneri yapın ya nasıl aklımda kalır bu ?
udemy den dersler satın alabilirsin
Birinden görmüştüm güzel anlatıyorlar gibi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
valla yazın bi kişinin yanında işi girip sizce öyle mi öğreneyim evde ideo izlerken resmen uyuya kalıyorum ama gel gelelim bilgisayar parça toplama tamir tarzı bir meslek istiyorum. ama yazılımcılık da daha önü açık bir meslek
şuan pc birleştirmeye çağırsınlar okuldan sonra hafta sonra tatillerde koşarak gideirmde öyle bi iş yok maalsef
Mesaj otomatik birleştirildi:

dayak yersen sukret
dayak yersem niye şükredim ki dayak yemişim sonuçta

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
şuan pc birleştirmeye çağırsınlar okuldan sonra hafta sonra tatillerde koşarak gideirmde öyle bi iş yok maalsef
Mesaj otomatik birleştirildi:

dayak yersem niye şükredim ki dayak yemişim sonuçta
hocam 18 yaşı doldurunca teknosa,vatan,mediamarkt,sinerjigen tarzı yerlerde tekniker arkada pc toplayan adam veya işçi olarak çalışsam nasıl olur ? isteseler şuan bile çalışırım da yaştan almazlar galiba

Farway

80+ Silver
Oturacaksın pc başına açacaksın derleyiciyi ne yazacaksan başlayacaksın yazmaya dostum. Konuşmayı öğreneceksin pc ile ve bunu pratik yapmadan öğrenemezsin. Okulda birisi anlatır ve gider sen de izlemeyle anca ciğerci kedisi olursun. Bu eğitim sistemi 10 yılda bir ingilizce öğretemiyor yazılım dili nasıl öğretecek Allah aşkına.

Kimseyede zembille bilgi inmiyor,yetenek falan hikaye,ne messi ayağında topla doğdu ne semih saygıner istekayla. Hepsi günde 10 saat çalıştılar,semih saygınerin çok güzel konuşması var,önce öğrenecek kasların vücudun beynin. Oturup başına uğraşırsan öğreneceksin dostum bu kadar basit. Nereden başlayacağım sorusu en basiti dostum kodlamanın Alfabesi neyse en başı neyse oradan başla. Hesap makinası yap,saat yap,merhaba dünya yaz böyle böyle ilerle. İlk önce emekle ki yürüyüp koşabilesin.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Bu eğitim sistemi 10 yılda bir ingilizce öğretemiyor yazılım dili nasıl öğretecek Allah aşkına.
Allahım şurası okadar haklısın ki böyle kendimi parçalayarak bunu bütün herkese yayasım geldi xD

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hocam 18 yaşı doldurunca teknosa,vatan,mediamarkt,sinerjigen tarzı yerlerde tekniker arkada pc toplayan adam veya işçi olarak çalışsam nasıl olur ? isteseler şuan bile çalışırım da yaştan almazlar galiba
Evet almazlar bu yasta gayet guzel olur sevdigin meslek

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda Başarır
Arkadaşlar merhaba Yazılım okuyorum da lise 3 üm şuan 10.sınıftan aklımda kalan gram bişey yok. Ne yapacağım ya çok kötü hissediyorum. Bu tek bendede deil sınıftaki herkes aynı şekilde. Bu seneyi de böyle geçirmek istemiyorum. Geçirsem bile Bilgisayar teknikerlği falan yapacağım ama yazılımı öğrenmek istiyorum. Ama çok zor bi öneri yapın ya nasıl aklımda kalır bu ?
Ben de aynı durumdayım ne olacak bizim halimiz:D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
kursları var 7-8 ayda bir dil öğrenip çıkarsın , tabi bol bol pratik yapman gerekiyor.
staj'da media marktta teknisyen olabilir miyim veya çalışan ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,718
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom