Arama sonuçları: *

1. B

Bu Makaleyi Bulabilir misiniz?

Sci hub da doi numarasıyla açabiliyor olman lazım
  2. B

Şiir Dinletisi İçin Şiir Önerisi

Standart şiirler var; Merdiven, Sessiz Gemi, Anlatamıyorum, Çoban Çeşmesi vs. Konusu yok öyle okuyacaksanız sevdiklerimden, Beklenen, Biliyorum sana giden yollar kapalı, ıhlamur çiçek açtığı zaman, lavinia, desem ki Çanakkale Şehitlerine, Bir Kez Gönül Yıktınsa, Bana Seni Gerek Seni Herkes...
  3. B

Yazılım için hedefim ne olmalı?

Yazılım alanı çok fazla değişen ve sürekli güncelennen bir sektör. O nedenle bilgisayar gibi üni. bölümlerinden mezun olduktan sonra kendini geliştirmneni o yönde yaparsan iş bulmakta herhangi bir sıkıntı yaratmaz sana. Üni puanları için yök atlas tan bakabilirsin...
  4. B

ODTÜ VS İTÜ ; Elektri̇k Elektroni̇k Vs Maki̇ne

Sana kalmış hocam. Dediğim gibi üniversitede sadece okul olarak değil sosyal ortam olarakta düşünmek lazım. kulüpler ve şehir önemli pay kazanıyor. Eğitim sisteminde zaten teknik anlamda neler olduğu belli. ODTÜ'nün de üzeceğini sanmam. Ailenle konuşup karar almak güzel olur. Linkedin üzerinden...
  5. B

ODTÜ VS İTÜ ; Elektri̇k Elektroni̇k Vs Maki̇ne

Hocam sadece üniversite olarak değil şehir olarakta bakmak gerekiyor çünkü sen en verimli zamanlarını bu şehirde geçireceksin. ODTÜ Ankara'da ve dışarıda gördüğünle içeride gördüğün adam aynı oluyor, sosyal ortam daha kısıtlı Ankara'da. İstanbul sosyal ortam ve çeşitlilik için daha iyi. Her...
  6. B

LGS Matematik Soruları Hakkında

Her sene söylenen sözler. Bende baktım geçen senenin LGS sorularına benziyordu bazı sorular. ya şeklini ya ismini ya sayısını değiştirip koyuyorlar. Herkes umarım umduğunu almıştır. Hayırlısı olur inşallah.
  7. B

3 haftada lgsye çalışılır mı?

Sayısal zorla. Günde 30-50 arası paragraf çöz
  8. B

3 haftada lgsye çalışılır mı?

Konu eksiğin varsa zor. Konu eksiğin yoksa 2 hafta deli gibi test çöze belki bir şey olur.
  9. B

Hangi Yabancı Dili Öğrenmeli/Geliştirmeliyim?

Rusça öğren
  10. B

Fen lisesi mi Anadolu mu

Olmadı daha haziranda
  11. B

Fen lisesi mi Anadolu mu

Rica ederim. Üniversite düşünüyor musun bu arada?
  12. B

Fen lisesi mi Anadolu mu

o zaman seçim sana kalmış. tavsiyem rehberlik hocanla konuşup bilgi alman ve istediğin okulun imkan, görsel ve eğitime dikkat etmen. Lise mezunu kalmak istemiyorsan devam edeceksin eğitim hayatına sonuçta.
  13. B

Fen lisesi mi Anadolu mu

O zaman zorlanırsın evet. Ama düzene oturtursan zaman konusunda sıkıntı yok. Oyun vs. oynayamam diye korkma. Gelecek için eğer belli bi alandan gitmeyeceksen ve kariyer yapmak istiyorsan fen seç çünkü ülkede anadolu ya iyi gözle bakılmıyor.
  14. B

Fen lisesi mi Anadolu mu

Dostum fen seç. Ülkede anadolu lisesine güzel gözle bakılmıyor. Bu arada öyle at yarışı felanda yok.
  15. B

Uçlu kalem önerisi 45 TL

Kullanıyorum. Tahtaya sapladım yine sıkıntı yok. Demirden. İçi de demir. Bayağı sağlam. 1 yılı aşkın kullanıyorum.
  16. B

Uçlu kalem önerisi 45 TL

https://www.trendyol.com/rotring/500-mekanik-kursun-kalem-siyah-0-5-mm-p-1767727?boutiqueId=566734&merchantId=156039&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_t:pla_smart_shopping_y:gm_z:kirtasiye-ofis_new_buyer_test&gclid=EAIaIQobChMI-JT-1pvG8AIVzYKDBx0_yQiZEAQYASABEgI...
  17. B

Hakkımız yenmiyor mu ?

Belki sınav seneniz ve çalışmaya devam etmeniz için yapıyorlar olabiliriler. Bir de üni. puanını etkiliyor sınav sonuçları. Yine ortada hak yeniyor mu evet. Geçmiş olsun.
  18. B

Yazılıların İptali Kesinleşiyor

Dostum hiç münakaşaya girme. Yaşı küçük belli ki. Engelle geç. ben engelledim bile.
  19. B

En son Mayıs ayı sonudna herkes aşılanacaktı. O da olmadı. Aşı gelecek diyorlar aşı yok. İşler biraz karışık. Global bir sorun olduğu için bence. Bunun için de her şeyin adam gibi konuşulup gelecek planı yapılması gerekiyor. Bu sene kötü geçti. Seneyeki sistemi iyi ayarlamaları lazım işte.
  20. B

Ya hocam bırakmayalım ama nereye kadar. Benim motivasyon yerlerde. Normalde ben çalışkan bir insandım ama artık çalışasım gelmiyor. İnternet desen rezalet. Allah'tan şehirde çoğu kişi de derste az sorunla karşılaşıyoruz. Ben doğuyu düşünemiyorum. Bence bu sene bir şekilde kapatılıp seneyeki...
Top Bottom