erencim, instagram profil fotoğrafındaki kedi gibi miyavlatırım seni.Kurtlar vadisi izledikten sonra foruma girmiş
Belli seni çok miyavlatmışlar, internetten havlıyorsun millete yazık :derencim, instagram profil fotoğrafındaki kedi gibi miyavlatırım seni.
Şimdi de tehdit etmeye başladın herkese sataşmaya çalışıyorsun sebebi nedir?erencim, instagram profil fotoğrafındaki kedi gibi miyavlatırım seni.
bana sataşan sen değil misin ?Şimdi de tehdit etmeye başladın herkese sataşmaya çalışıyorsun sebebi nedir?
Çalışmayıp düşük not alacağım iptal olsun diyen de çok , ailemde kronik hasta var bulastirmayim diyen de. Genel konuşmamak lazım fakat ilk cümle içindekilere bişey diyesim gelmiyor. Dışarıda gezen çok çocuk var. Vebal olduğunu bilmiyorlar. Hayirlisi olsun herkes hakkında. Engelli işaretini de başka biri başlattı keşke ona da aynı tepkiyi gosterselerdi.erencim, instagram profil fotoğrafındaki kedi gibi miyavlatırım seni.
ahahaha ciddiyim bak gel adresi seni dut yemiş bülbüle çevireyimBelli seni çok miyavlatmışlar, internetten havlıyorsun millete yazık :d
ADAM GELDİ ADAM GÖRÜN.Çalışmayıp düşük not alacağım iptal olsun diyen de çok , ailemde kronik hasta var bulastirmayim diyen de. Genel konuşmamak lazım fakat ilk cümle içindekilere bişey diyesim gelmiyor. Dışarıda gezen çok çocuk var. Vebal olduğunu bilmiyorlar. Hayirlisi olsun herkes hakkında. Engelli işaretini de başka biri başlattı keşke ona da aynı tepkiyi gosterselerdi.
Herkese satışan sen değil misin? Ben kimseye sataşmadım doğruları söyledim sen birden seni evden alırım seni miyavlatırım gibi şeyler demeye başladınbana sataşan sen değil misin ?
Dostum hiç münakaşaya girme. Yaşı küçük belli ki. Engelle geç. ben engelledim bile.Herkese satışan sen değil misin? Ben kimseye sataşmadım doğruları söyledim sen birden seni evden alırım seni miyavlatırım gibi şeyler demeye başladın
gerçekten böyle mi düşünüyorsun yazıkDostum hiç münakaşaya girme. Yaşı küçük belli ki. Engelle geç. ben engelledim bile.