baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Rica ederim. Üniversite düşünüyor musun bu arada?tamamdır cevabın için teşekkürler
Rica ederim. Üniversite düşünüyor musun bu arada?tamamdır cevabın için teşekkürler
hocam lgs oldumu benim mi haberim yok?arkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?
Olmadı daha hazirandahocam lgs oldumu benim mi haberim yok?
Salla sallafakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş
Okuldan okula değişir, bende çok çalışkan bir insan değildim ama arkadaşlarının hepsi çalışkan olunca seninde çalışasın geliyor, bir zaman sonra alışkanlık haline getiriyorsun. Sosyal hayatını etkilemiyor önemli olan arkadaş grubun ve kendine uygun arkadaş grubu seçersen hiçbir şey değişmiyor . Bence okulun imkanlarını, hocalarını fln araştır. O okulda okuyan insanlarla tanış ve buna göre karar ver.Ders hiç çalışmadım alışkanlığımda yok fen lisesinde zorlanırım gibi duruyor
Dostum kendine gel Türkiye'desin her şekilde gençliğin gidecek.sosyal hayatın bitiyormuş gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum
arkadaş puanını yazmış o yüzden dedimOlmadı daha haziranda
Fen lisesinde okuyorum yalan vallaha yalan hayatında bir değişiklik olmaz ama çalışman gerek ve çalış yaniarkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?
Yok öyle bir şey , okuldan okula değişir tabi ama ülkenin ilk 15deki Fen liselerinden birindeyim. Gayet rahat ortamarkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?