Fen lisesi mi Anadolu mu

Atacaq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
arkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?

arkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?
Senin için güzel anadolu daha uygun

sayısalım güzel olsa fen lisesine giderdim bu arada çok yoğun çalışamayacak birisi isen gitme bence de 8.sınıfa göre ders çeşitliliği daha fazla günde 2 3 saatin gider gibi hafta da 2 günde tatil yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

obp kaç ?

En kısa şekilde eğer sayısal konularda iyiysen fen lisesini seçebilirsin. Yoksa zorlanabilirsin.
Yoğun çalışma istemiyorsan Anadolu lisesi senin için daha iyi sanırım.

Aynı şeyi bende çekiyorum ama benim ailem fen lisesine gidersen seni asla zorlamıyacaz diyorlar

Fen liselerinde fazladan sayısal konu işleyeceksin ben anadolu öneririm

Vay be 2021 lgs yapildi mi

Kendim anadolu mezunuyum. Her türlü Fen lisesi derim. At gibi zorlamaları vs. okuldan okula değişir fakat sayısaldan bir bölüm istiyorsan kesin fen lisesine git. İstemiyorsan da git. Orada 4 sene boyunca temelin iyi bir şekilde çalışırsın. Gideceğin yere her türlü gidersin. Mesela Eşit ağırlıktan mı bir bölüm istedin? Hiç sorun değil. Sağlam temelin olduğu için matematikle ve tyt ile (yani 9-10 konuları) ile direkt öne geçiyorsun zaten.

Ders hiç çalışmadım alışkanlığımda yok fen lisesinde zorlanırım gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri