trabzondaysan işler değişir oradaki liseler hakkında bilgim yok ama önceki sene çok zordu eğer bu sene o zorlukta olmazsa tahminimce puanlar çok yukarı çıkarTrabzon Vakfıkebir lisesi 400 civarı
Fen lisesi çok ağır diyorlar.Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesinin puanı çok yüksek sizce alamazsam bir fen lisesine mi gideyim (400 alırım diye düşünüyorum) ortalama bir anadolu lisesine mi? (hukuk istiyorum ama fikrim değişebilir)
Bence de Anadolu lisesi.Bilmiyorum tanıdıklarım fen lisenine git diyorlar ama matematiğim çok iyi değil o yüzden adrese dayalı anadoluya yerleşmek istiyorum
Demek istediğim hukuk istiyorum ama yüksek puanlı bir anadolu lisesine puanım yetmez bende adrese dayalı anadoluya mı yerleşiyım yoksa fene mi gideyim diye soruyorumgalatasaray da anadolu lisesi bu nasıl soru asıl önemli olan yüzdelik dilim ben 0.46 idim 489 puanla
ha öyleyse fene git benceDemek istediğim hukuk istiyorum ama yüksek puanlı bir anadolu lisesine puanım yetmez bende adrese dayalı anadoluya mı yerleşiyım yoksa fene mi gideyim diye soruyorum
Bende ondan bahsediyorumha öyleyse fene git bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
asıl faktör fen anadolu deği,l de okulun ne kadar iyi bir okul olduğu okul ne kadar iyiyse sen de o kadar iyisindir
Mesaj otomatik birleştirildi:
sayısal sözel diye bakma olaya onlar lisede bile çok değişecek
İnşallahsayısal sözel diye bakma olaya onlar lisede bile çok değişecek