yok knk hesaplama yaptım her deneme ort 400-450 arasıVay be 2021 lgs yapildi mi
Evdeki hesap carsıya uymuyor çoğu zaman dikkat etyok knk hesaplama yaptım her deneme ort 400-450 arası
O zaman zorlanırsın evet. Ama düzene oturtursan zaman konusunda sıkıntı yok. Oyun vs. oynayamam diye korkma. Gelecek için eğer belli bi alandan gitmeyeceksen ve kariyer yapmak istiyorsan fen seç çünkü ülkede anadolu ya iyi gözle bakılmıyor.Ders hiç çalışmadım alışkanlığımda yok fen lisesinde zorlanırım gibi duruyor
zaten ülkemde iyi bakılıp bakılmaması önemli değil liseden sonra almanya ya gitmeyi düşünüyoruz ailemle bütün akrabalar almanyada tek biz buradayız ailemde almanyaya taşınırız diyor liseden sonraO zaman zorlanırsın evet. Ama düzene oturtursan zaman konusunda sıkıntı yok. Oyun vs. oynayamam diye korkma. Gelecek için eğer belli bi alandan gitmeyeceksen ve kariyer yapmak istiyorsan fen seç çünkü ülkede anadolu ya iyi gözle bakılmıyor.
Kardesim selam ben de 10. Sınıf fen öğrencisiyim tabi senin puanını bilmem ben 440 puanla ilçe bazında iyi olan fen lisesinde okuyorum benim okuduğum okulda öyle bir durum yok rahat yani pek sıkmiyorlar arkadaşlık ortamı guzel oluyor tabi 11 e geçince işler değişecek daha sıkı takip edileceksin ama değecekarkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?
o zaman seçim sana kalmış. tavsiyem rehberlik hocanla konuşup bilgi alman ve istediğin okulun imkan, görsel ve eğitime dikkat etmen. Lise mezunu kalmak istemiyorsan devam edeceksin eğitim hayatına sonuçta.zaten ülkemde iyi bakılıp bakılmaması önemli değil liseden sonra almanya ya gitmeyi düşünüyoruz ailemle bütün akrabalar almanyada tek biz buradayız ailemde almanyaya taşınırız diyor liseden sonra
Meslekarkadaşlar selam fen lisesine puanım yetiyor fakat gitmeyin diyorlar yarış atı gibi seni orada eğitiyorlarmış hep ders çalışıyormuşsun sosyal hayatın bitiyormuş ama ben tam aksi gençliğimi ders çalışarak geçirmek istemiyorum sizce güzel bir anadolu mu yoksa fen mi?
tamamdır cevabın için teşekkürlero zaman seçim sana kalmış. tavsiyem rehberlik hocanla konuşup bilgi alman ve istediğin okulun imkan, görsel ve eğitime dikkat etmen. Lise mezunu kalmak istemiyorsan devam edeceksin eğitim hayatına sonuçta.